Foci Tippek: PSV Eindhoven – BATE Borisov, Bajnokok Ligája, ma este 21:00 órától a PSV Eindhoven fogadja a “Philips Stadion”-ban

Soccer Football - Champions League Play-Offs First Leg - BATE Borisov v PSV Eindhoven - Borisov Arena, Barysaw, Belarus - August 21, 2018 PSV Eindhoven's Donyell Malen scores their third goal REUTERS/Vasily Fedosenko TPX IMAGES OF THE DAY

PSV Eindhoven – BATE Borisov – Bajnokok Ligája

Ma este 21:00 órától a PSV Eindhoven fogadja a “Philips Stadion”-ban a BATE Borisov látogatását, a Bajnokok Ligája play-offjának keretén belül, arra számítok, hogy a házigazdák lazán nyernek.

    

 PSV Eindhoven

PSV Eindhoven kétségkívül a mai találkozó favoritja, ahogyan várható is volt, ő az erősebb csapat, aki egy erősebb bajnokságban is játszik, ugyanakkor a hazai pálya is mellette szól, ahol ritkán téved, és ahol a szurkolóknak is fontos szerepük van.
A “fehér-pirosak” elég sok európai tapasztalattal rendelkeznek, a történelmük során többször szerepeltek már kontinentális kupák csoportjaiban, legutóbb a 2016/2017-es idényben, a Bajnokok Ligájában, ahol utolsókként végeztek a csoportban, a Bayern Munchen, Atletico Madrid és Rostov után.
A mostani bajnokságban, a Mark van Bommel által vezetett csapat egyből a play-offban kezdte kalandját, amit jól is indított, 2-3-re nyert a BATE Borisov otthonában, fontos lépést téve ezáltal a csoportok felé.
PSV Eindhoven jó formában van, a holland bajnokságban zsinórban 4 győzelmet jegyzett, sorra verte az Utrecht, Fortuna Sittard, BATE Borisov és PEC Zwolle csapatait, akik ellen összesen 11 gólt rúgott, és négyet kapott.

 BATE Borisov

A másik oldalon, a BATE Borisov nem veheti fel versenyt ellenfelével, mivel jóval gyengébb kerettel rendelkezik, ugyanakkor idegenben is játszik.
A fehéroroszok ezelőtt egy évtízeddel kezdték európai pályafutásukat, azóta 5 alkalommal játszodtak a Bajnokok Ligájában és 3-szor az Európa Ligában.
A jelenlegi idényben, Alyaksey Baha gárdája a második selejzető körből indult, kiejtette előbb a HJK csapatát (2-1), majd a Qarabag-ot is.
BATE Borisov nincs a legjobb formában, tekintve, hogy az utolsó három meccsen egy győzelmet sem jegyzett, egyszer kikapott a PSV Eindhoven-től, és 2 alkalommal leikszelt, a Qarabag és Vitebsk csapataival.

Egymás elleni találkozók

Az odavágó után ez lesz a második egymás elleni meccse a két csapatnak.

PSV Eindhoven – BATE Borisov szorzók

Tipp PSV Eindhoven – BATE Borisov

PSV Eindhoven kétségkívül az erősebb csapat, aki egy erősebb bajnokságban is játszik, ugyanakkor a hazai pálya is mellette szól, ahol ritkán téved.
Arra számítok, hogy Hollandia bajnoka kihasználja majd a BATE Borisov gyenge formáját.
Tehát, ezeket tekintve, arra tippelek, hogy a PSV Eindhoven nyerni fog és legalább 2 gólt szerez, tippemet pedig arra alapozom, hogy jobb formában vannak mint az ellenfél, illetve sokkal erősebb csapat is, mint az.

  Tipp: 1 & több mint 1,5 gólSzorzó 1.62 a CampoBet -en