Foci Tippek: PSV Eindhoven – AJAX Amszterdam, Hollandia Eredivisie – 2018.09.23

Tippek – PSV – Ajax – Hollandia Eredivisie – 2018.09.23

A PSV az egyetlen csapat akinek eddig tökéletes a teljesítménye az Eredivisie-ben, vasárnap pedig az Ajax Amsterdam-ot fogadja azzal a gondolattal, hogy megszerezze zsinórban a 6. győzelmét.
A házigazdák az eddigi 5 mérkőzésük során minden alkalommal győztek az Eredevisie jelenlegi idényében. Ami ennél is érdekesebb, hogy minden téren jól teljesítettek, úgy a támadásban mint a védekezésben. Ez idő alatt összesen 21 gólt szereztek és csak 3-at kaptak.

   

A házigazdák morálja kissé visszaesett az FC Barcelona otthonában elszenvedett vereség után a BL csoportmérkőzések első fordulója során. 4-0-ra kaptak ki, az Ajax pedig megpróbálja ezt kihasználni, főleg, hogy az amszterdami csapat legutóbb 3-0-ra nyert az AEK Athén ellen, szintén a BL-ben.

     

 A PSV-t a ranglistán az   Ajax követi, aki az 5 eddigi forduló során 4 győzelmet és egy döntetlent jegyeztek. Összesen 13 pontot szereztek, 2 pont választja el őket a PSV-től.
Ami érdekes, hogy Ajax védelme stabilabb mint a PSV-é, akik egyetlen gólt kaptak eddig a bajnokságban, és kettőt az utolsó 9 összes tornán.
Ajax a hét közepén 3-0-ra verte az AEK Athén-t. Az amszterdami csapat teljes mértékben uralta a találkozót , esélyt sem adott a görög csapatnak kapura lőni.
Az utolsó 55 egymás elleni találkozó során a PSV 24 alkalommal győzőtt, 13-szor leikszelt, illetve 18 alkalommal kikapott az Ajax-tól. Az utolsó 3 egymás elleni meccsen mindig a házigazdák nyertek.

Szorzó PSV Eindhoven – Ajax

Tippek PSV Eindhoven – Ajax
Nehéz megtippelni a végeredményt, mindkét csapat kiváló formában van, kivéve a PSV Barcelona ellen elszenvedett meccsét. Úgy gondolom, az a vereség enyhén meg fog látszani a PSV játékán.
Nem lesz egy könnyű mérkőzés egyik csapat számára, nem számítok sok gólra, tekintve, hogy védekezésük nagyon jól műkődik. Következésképpen, úgy gondolom, megéri kihasználni az 1.62-es szorzót amit a Betano ajánl arra a tippre, hogy az első 20 percben nem születik egy gól sem !
Tipp PSV Eindhoven – Ajax
 Tipp: Több mint 2,5 gól összesen a meccsen @ Szorzó 1.60 a MALINASPORTS    -en