Foci Tippek: Portugália – Spanyolország. A Félsziget háborúja kitőrni készül!

Portugália – Spanyolország. A Félsziget háborúja kitőrni készül!

A Világbajnokság csoportmérkőzéseinek egyik legkeményebb prábaja a Portugália-Spanyolország, a válogatottaknak minden esélyük megvan eljutni a nyolcaddöntőkbe, tekintve, hogy ellenfeleik jóval gyengébbek mint ők. A mérkőzés 20:00 órakor kezdődik a Sochi pe Fisht Olympic Stadium-ban és nagy valószínűséggel óriási látványt nyújt majd.

  

A Fernando Santos által felkészített Portugália válogatottja készen áll nagy dolgokat elérni ezen a Világbajnokságon, tekintve, hogy ezelőtt 2 évvel sikerült győzedelmeskedniük Franciaországban az Európai Bajnokságon, ahol senki sem gondolta volna, hogy bajnokok lesznek. Most egy újabb esély áll Ronaldo&Co előtt, hogy történelmet írjanak és remélik, hogy egy nagyon jó eredményt érnek majd el. A selejtező kampány viszonylag egyszerű volt a portugál válogatott számára, kinek egyetlen említésre méltó ellenfele volt, éspedig Svájc, de végül sikerült első helyen végezniük 27 ponttal, egyetlen egy vereséget szenvedtek, az pont Svájc ellen. A játékosok magja nagyon összekovácsolódott, ez pedig sokat fog jelenteni ezen a VB-n. Sajnos most 1 éve a Konföderációs Kupán csak a 3. helyen végeztek , de ezt az ibériaiak nem nézték rossz szemmel.
Lehetséges keret: Patricio; Soares, Pepe, Fernandes, Guerreiro; B.Silva, Carvalho, Joao Mario, Martins; Ronaldo, Silva

Szorzók Portugália – Spanyolország

Spanyolország válogatottjának, kinek edzője Julien Lopetegui, minden esélye megvan a Végső Turné utolsó szakaszáig eljutni, mivel a Porto volt edzőjének kerete és játéka egy újabb bajnoki címet szerezhet a spanyol gárdának. A 2 évvel ezelőtti Európai Bajnokságon Olaszország ellen, a nyolcaddöntőkben elszenvedett vereség után, a spanyolok érezték, hogy szükség van és újjáépítésre, erre pedig a legalkalmasabb Lopetegui volt. A selejtező kampány egy jó teszt volt számára, amelett hogy a világ legjobb focistái közül sokan itt játszanak, sikerült a csapatot összekovácsolni. A lehetséges 30 pontból Spanyolország 28-at szerzett, és gond nélkül tovább jutottak, és készen állnak bebizonyítani, hogy megvan a szükséges erejük egy újabb világbajnoki cím meghódítására. Az utóbbi időkben, a barátságos mérkőzéseken jegyzett győzelmek, főleg az Argentína elleni égbekiáltó 6-1 nagy valószínűséggel kiváltotta a spanyol szurkoló tábor óriási érdeklődését a kedvenceik követését illetően.

Lehetséges keret: De Gea; Odriozola, Pique, Ramos, Alba; Alcantara, Busquets, Iniesta; Isco, Costa, Silva

 FOGADJ MOST                             OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 CasiniaBet                    CasiniaBet

Annak ellenére, hogy ez egy végső turné, ahol a világ legjobb válogatottjai találkoznak, a ma esti párbajon egy favoritról beszélhetünk, az pedig egyértelműen Spanyolország, kinek kerete érték, valamint szellemi szempontból sokkal tapasztaltabb játékosokból áll. Nyomás lesz a meccsen nagy valószínűséggel, főleg, hogy az lesz az első ezen a VB-n, a két csapat közti különbség pedig a játékosok hozzáállásán fog múlni, illetve azon, hogy ki hogyan kezeli a nehéz helyzeteket.

Tippek Portugália – Spanyolország

 Összes fault Sergio Ramos – több mint 1,5Szorzó 1.71

  Mindkét csapat gólt szerezSzorzó 2.15

Tags: CasiniaBet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, B csoport, Oroszország , Portugália, Spanyolország

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.