Foci Tippek: PORTUGÁLIA – OLASZORSZÁG – UEFA Nemzetek Ligája – 10.09.2018

Tippek – Portugália –Olaszország – UEFA Nemzetek Ligája – 10.09.2018

Az új UEFA Nemzetek Ligája torna hétfői legizgalmasabb mérkőzése 20:45 órától kezdődik az Estadio da Luz-on Liszabonban, ahol Portugália fogadja Roberto Mancini Olaszországát.

  

Portugália –Olaszország

Ez a portugálok első mérkőzése az új torna keretén belül, és minden bizonnyal megpróbálják majd egy győzelemmel indítani, hogy már most elfoglalják a csoportban az első helyet, miután Olaszország és Lengyelország 1-1-re leikszeltek a Stadio Renato Dall’Ara-n.

Péntek este a Squadra Azzura egy új arcát láthattuk, kinek új edzője Roberto Mancini, aki esélyt adott Mario Balotellinek, hogy vezesse a válogatott támadását.

Super Mario nem talált be az ellenfél kapujába, viszont a 78. percben a Chelsea középcsatára, Jorginho gólt rúgott 11-esből, és ezennel eltörölte a lengyelek 1 gólos előnyét, akik Piotr Zielinski által szereztek gólt.

Olaszország szinte az összes Portugália elleni találkozót uralta. A 24 találkozóból az Azzurri 17-et megnyert, 2 alkalommal leikszelt és csak 4-et veszített el. A legutóbbi egymás elleni meccsük 2015-ben volt, amikor egy barátságos mérkőzés keretén belül a portugálok nyertek 1-0-ra.

Szorzók Portugália –Olaszország

Tippek Portugália –Olaszország

Fernando Santos rengeteget változtatott a kereten a pénteki, Horvátország elleni barátságos meccsen a VB-n felsorakozott kerethez képest.
Cristiano Ronaldo úgy döntött, otthon marad, és próbálja megkeresni a legjobb formáját a Juventusnál, míg a támadást a Valencia új csatára, Andre Silva vezette.

Ricardo Quaresma sem lett behíva, helyette Pizzi és Ruben Neves szerepelnek a listán, a Machester City játékosa, Bernardo Silva társaságában.

Portugália 1-1-re leikszelt Horvátországgal, a meccsen mindkét oldalon rengeteg gólhelyzet volt.
Fernando Santos gárdája támadásra alapozta a pénteki játékot, és nem lepődnék meg ha az Estadio da Luz-on hasonló, gólokban gazdag meccset látnánk, amikor az olaszokat fogadják. A legjobb tipp erre a meccsre: több mint 1,5 gól, a szorzó pedig 1.50!

Tipp Portugália –Olaszország
   Tipp: Több mint 1.5 gól @  Szorzó  1.45 a Campo Bet  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App