Foci Tippek: PARMA – LAZIO, Olaszország – Serie A – 2018.10.21

Tippek – Parma – Lazio – Olaszország – Serie A – 2018.10.21

Vasárnap délután 15:00 órától kezdődik a Parma-Lazio mérkőzés, a Serie A 9. fordulójának keretén belül. Egy nyitott meccsre számítunk, sok gólhelyzettel. Olvasd el a teljes cikket, hogy megtudd, mi az én tippem.

  

 Parma
A csapat jó idényt produkál, az utolsó 8 meccsen összesen 13 pontot szerzett. 10 gólt rúgott és 9-et kapott.
A csapat jól boldogul úgy a vedekezésben, mint a támadásban, az utolsó bajnoki meccsek során egyetlen vereséget szenvedett a Napoli elleni kiszálláson.
Gervinho és Alberto Grassi játéka továbbra is kérdéses, nem lehet tudni, hogy szerepelni fognak-e a párbajon vagy sem, Emanuele Calaio pedig továbbra is fel van függesztve.
Lehetséges kezdő (4-3-3): Sepe – Gobbi, Gagliolo, Alves, Iacoponi – Barilla, Stulac, Rigoni – Gaudio, Inglese, Siligardi.

 Lazio
A csapat nagyon jó idényt produkált, az utolsó8 meccs során összesen 15 pontra tett szert. Összesen 11 gólt szerzett és 9-et kapott.
Az utolsó 5 meccs során 3 győzelmet és 2 vereséget jegyzett, az utóbbiakat idegenben, de az ellenfelek is elég erősek voltak, Frankfurt és Roma, de még ezeken a találkozókon is sikerült egy-egy gólt szerezniük.
Az egyetlen játékos aki kihagyja a találkozót az Riza Durmisi.
Lehetséges kezdő (3-4-2-1): Strakosha – Felipe, Acerbi, Radu – Marusic, Leiva, Parolo, Lulic – Milinkovic, Alberto – Immobile.


Szorzók Parma – Lazio

Tippek Parma – Lazio
Egy nyitott meccsre számítok, sok gólhelyzettel, de szerintem a Lazio kicsit nagyobb százalékban fogja birtokolni a labdát.
Parma nagyon jól játszik, főleg hazai pályán, de fő problémája, hogy sok szögletet ajándékoz az ellenfélnek.
A másik oldalon, a Lazionak legalább 3 szöglete volt az utolsó öt meccs során, úgy gondolom, hogy ez most is meg fog történni, már az első félidőben.
Tipp Parma – Lazio
   Tipp: Lazio több mint 2.5 szöglet az első félidőben @ Szorzó   1.65 a CampoBET