Foci Tippek Paris St. Germain - Lyon - Francia Liga Kupa - 2020. július 31. 21:10

Foci Tippek Paris St. Germain – Lyon – Francia Liga Kupa – 2020. július 31. 21:10. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Paris St. Germain - Lyon - Francia Liga Kupa - 2020. július 31. 21:10

A Ligue 1 elkaszálása után nem sok futballélményben lehetett része a francia labdarúgás szerelmeseinek. A március óta tartó várakozást a múltheti PSG-Saint Etienne Francia Kupa-döntő szakította meg, ám az az összecsapás sem hozott igazán jó játékot. Sőt. A fővárosi sztárgárda behúzta a trófeát, egy nagyon soványka egy-nullával, cserébe viszont elveszítette legfényesebb csillagát, Kylian Mbappét. A világbajnok francia csatár egy szerencsétlen belépő nyomán sérült meg, így nem csak a Ligakupa döntőjét kell biztosan kihagynia, de az Atalanta elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőről is hiányozhat.

A Paris SG ugyanis már biztosan ott van az elitliga legjobb nyolc csapata között, a Lyon viszont még küzd a dicsőségért: a Juventus testén keresztül vezethet az út a negyeddöntőbe Rudi Garcia legénysége számára, a hazai kötelezőt pedig hozta is az Olympique, egygólos előnyben várhatja a torinói visszavágót. Óriási eredmény lenne, ha a tavaly nyári gyengülés (Mendy és Ndombélé távozása) után ilyen magasságokba törne a fehérmezes gárda, akikkel kapcsolatban a legnagyobb kérdés, hogy milyen formában térnek vissza a majdnem öthónapos pihenőről.

Egy biztos, a csatársoruk sokat erősödött, hiszen Depay felépült, így újra halálos párost alkothatnak Dembelével, amelyre óriási szükség lenne a döntőben. A PSG ugyanis nem kegyelmezett mostanság a Lyonnak, kétszer is összecsaptak idén a klubok, és mindkétszer a fővárosiak jöttek ki győzedelmesen a háborúból: a 4-2-es és az 5-1-es végeredmény is igencsak meggyőzőnek mondható. A tavalyi szezonban pedig egy 5-0-ás alázás is befigyelt…

Thomas Tuchel legénységének tehát nincs problémája a gólszerzéssel, a nemsokára távozó Cavani, a frissen lesérült Mbappé és az idény második felére felépülő Neymar is remekül áll találatok terén. A végleg megvásárolt Icardiról nem is beszélve! A védelem már nem áll ennyire biztos lábakon, Kehrer megsérült, Thiago Silva – Cavanihoz hasonlóan – távozni készül, így Marquinhos feladata lesz a hátsó alakzat rendbeszedése. Talán ez az a csapatrész, amit nem ártana megerősíteni Párizsban…

A Lyon alighanem a 3-5-2-es formáció mellett teszi le a voksát, ami kedvező lehet a 4-4-2-ben, vagy 4-3-3-ban kezdő PSG-nek. Hogy miért? Mert a fővárosiak legfőbb célja idén megnyerni a Bajnokok Ligáját, az elődöntőbe pedig az igencsak gólerős, és abszolút nem lebecsülhető, Atalanta testén keresztül vezet az út: márpedig a bergamóiak a 3-5-2-es és a 3-4-1-2-es hadrendeket preferálják, így Tuchel elsőrangú ellenféllel szemben gyakorolhatja a szükséges taktikai formációkat. Sőt, még az is meglehet, hogy az idén duplázó párizsiak kinyitják a gólcsapot és – gyengébb védelmüknek köszönhetően – belemennek, egy igazi adok-kapok mérkőzésbe. Az lenne ám az igazi főpróba!

Foci Tippek

FELETT 3,5 – SZORZÓ 2.18

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig