Foci Tippek: PAOK Szaloniki – FC. SPARTAK Moscow. Nehéz feladat előtt Lucescu Jr., UEFA Bajnokok Ligája, 19:00 órától

PAOK Szaloniki – FC. Spartak Moscow. Nehéz feladat előtt Lucescu Jr.

Az UEFA Champions League selejtezők 3. köre ma is folytatódik, és nagyon érdekes meccseket ígér. Az egyik ilyen találkozó a PAOK – Spartak Moscova párbaj, mely 19:00 órától kezdődik a Toumba Stadium-ban. A találkozó kiegyensúlyozottnak ígérkezik tekintve a két csapat keretét, nagy valószínűséggel gólokban sem lesz hiány.

paok        Spartak Moscova - Akhmat Grozny

 PAOK Szaloniki, az odavágó házigazdája favoritként indul a ma esti találkozó megnyerésére, de nem a továbbjutásra. A román edző, Razvan Lucescu, annak ellenére, hogy sejtette, hogy a BL-ben kezdenek, mivel Görögországban még nem kezdődőtt el a bajnokság, az előző körben a svájciak elleni meccs egy teljesen más képet festett le a volt válogatott edzőről. A barátságos mérkőzések nem voltak relevánsak Lucescu JR számára, de remélte, hogy játékosaiban tudatosulni fog a BL meccsek fontossága és aszerint fognak játszani. A dolgok görögök javára alakultak, akik mindkét alkalommal legyőzték a svájci csapatot, 2-1-re Görögországban és 0-3-ra Svájcban. A PAOK játéka jól alakult, ezért ígérkeznek kemény diónak a Spartak-al szemben, annak ellenére, hogy ők a tapasztaltabb csapat.

 FC. Spartak Moscow, a vendégcsapat Salonic-ba száll ki az idei első európa kupás ,eccsükre. Az olasz Carrera által felkészített oroszok az elműlt idényt csak a 3. helyen zárták, így a 3. selejtező körben indulhattak. A csapat az utóbbi években szerepelt a BL csoportokban, de ez alkalommal a dolgok kicsit bonyolultabbak, mivel ezen a körön kívül még egy play-off-ot kell játszanak majd, ha sikeresen továbbjutnak ebből a körből. A bajnokságot viszonylag jól indították, megnyerték az első meccset az újonc orenburg ellen 1-0-ra, majd a második fordulóban 0-0-ra leikszeltek a Lokomotiv Moscowa-val.

Nagyon érdekes párbajnak ígérkezik a mai, tekintve a két keretet, ahol olyan játékosok vannak, akik megérdemlik, hogy BL csoportokban szerepeljenek. Kételyeim vannak, ami az oroszok játékát illeti, akik még nem játszanak maximális kapacitáson, a görögök viszont még extázisban vannak az FC Basel elleni meccsek után , ezért moráljuk is egész jó. Úgy gondolom, hogy Lucescu Jr csapatának sikerül megnyernie a mai találkozót, de maximum egy gólkülönbséggel, mivel Spartak-nak nagyon szilárd védekezése van.

Tippek PAOK Thessaloniki – Spartak Moscowa

  1 (PAOK Salonic) (döntetlen esetén visszakapjuk a befektetett összeget) – Szorzó 1.50 az Campo Bet -en

 Mindkét csapat gólt szerez– Szorzó 2.00 az Campo Bet -en