Foci Tippek: PAOK Szaloniki – FC. MOL Vidi , Európa Liga – 2018.10.25

Tippek PAOK – MOL Vidi – Európa Liga – 2018.10.25

Razvan Lucescu diákjai sorsdöntő lépést tehetnek a továbbjutás érdekében amennyibenmegszerzik a 3 pontot Magyarország bajnoka, a MOL Vidi ellen. A mi tippünk szorzója 1.70 és a MalinaSPORTS ajánlja.

POnturi pariuri PAOK MOL Vidi  

 PAOK Szaloniki
Az első két meccs után 3 pontja van, az első fordulóban vereséget szenvedett a Chelsea-től, majd idegenben 4-1-re megalázta Fehéroroszország bajnokát, a BATE Borisov-ot.
Razvan Lucescu gárdájának egy fantasztikus 6 vereség nélküli egymás utáni meccset sikerült összehoznia, ebből 5 alkalommal győzőtt, többek között legyőzte a görög bajnokságban nagy riválisait, az Olympiakost és AEK Athént.
Egy győzelem esetén a mai találkozón 90%-ban bebiztosítaná magának a csoportban a második helyet, mivel nem valószínű, hogy a Bate Borisov vereség nélkül távozna a Chelsea otthonából.

     

Image result for mol vidi fc MOL Vidi
Előszőr szerepel európai kupában, úgy került ide, hogy a BL play-off-ból az AEK Athén ejtette ki.
Az első két csoportmérkőzésen mindkét alkalommal kikapott, 1-0-ra a Chelsea-től és 0-2-re a Bate Borisov-tól.
A Vidi egy olyan csapat aki szigorúan megszervezi a védekezését, és esetleges ellentámadások során próbálja meglepni ellenfeleit, vagy esetleg a fix helyzetek során.

Szorzók PAOK – MOL Vidi

Tipp PAOK – MOL Vidi
A házigazdák mindenképp szeretnének továbbjutni, de ehhez muszáj megszerezniük a 3 pontot a MOL Vidi ellen.
A vendégek elég szerény csapat, akik főleg a védekezésre alapoznak és az esetleges ellentámadásokra, de nehéz lesz megvédeni a kaput egy olyan csapattal szemben aki nagyon jó a támadásban.
PAOK az utolsó három meccse során minden alkalommal minimum 2 gólt szerzett, annak ellenére, hogy kemény ellenfelekkel volt dolga, mint a BATE Borisov, most viszont mindenképp egy győzelemre lenne szüksége, ezért úgy gondolom, hogy minél többször megpróbál majd gólt szerezni, hogy biztos legyen a sikeres végkimentelben.
  Tipp: 1 (PAOK) & minimum 1.5 gólt szerez, szorzó 1.70 a MalinaSPORTS -nél; fogadj most >>

Regisztrálj és fogadj most!

 

Powered by Live Score & Live Score App