Foci Tippek: ORENBURG – CSKA Moscowa, Orosz Premier League –2018.09.28.

Foci tippek – Orenburg – CSKA Moscowa – Orosz Premier League –2018.09.28.

Péntek délután, 16:30 órától az Orenburg a CSKA Moszkvát látja vendégül, az orosz bajnokság 9. fordulójának nyitó meccsén.

        

 Orenburg –  CSKA Moscova

Az Orenburg az első osztályban már 3 mérkőzés óta nyeretlen, mivel az utóbbi fordulóban 1-1-es döntetlent játszott idegenben az Akhmat Grozny ellen. A teljes képhez hozzátartozik, hogy emellé társul két zsínorban kikapott meccs is ami beárnyékolja a a biztató szezonkezdést.

A Validimir Fedotov által irányított csapatnál minden jel arra mutat, hogy nem tudnak a győzelem útjára lépni pénteken sem, amikor a CSKA Moszkvát fogadják.

A vendégek 2 győzelmes sorozatát egy 1-1-es döntetlen szakította meg múlt vasárnap a Spartak ellen. Az Evertontól kölcsönben érkezett Nikola Vlasic volt az egyenlítő gól szerzője, a 63. percben.
Ez volt a 2. olyan mérkőzés amelyiken, a horvát támadó-középpályás megmentette a CSKA-t a kudarctól. Vlasic volt a főszereplője a Viktoria Plznen elleni, Bajnokok Ligája csoportkörében elért 2-2-es meccsen is.
A két együttes most pénteken fog harmadszor találkozni egymással. A CSKA az utóbbi két meccsükön győzni tudott, még a 2016/17-es szezonban, kapott gól nélkül (2-0 és 1-0-s győzelmek)

Tippek: Orenburg – TSKA Moscova
Orenburg szerzett már egy meglepetést azzal, hogy legyőzte 1-0-ra a rekord bajnok Lokomotiv Moszkvát a szezon elején, de nagyon úgy tűnik, hogy Vladimir Fedotov legényeinek azóta csökkenő tendenciát mutat a formájuk. Ez a jelenség többek között köszönhető a nehéz sorsolásnak is, habár a CSKA se fog könnyebb ellenfélnek számítani.
A vendégeknek jó mérlege van jelenleg, 3-szor nyertek, 2-szer remiztek az elmúlt 5 fordulóban. Továbbá az 5 lejátszott meccsből hármon 3 vagy több gólt szereztek. Így el kell ismerjük a két csapat közti különbséget a CSKA javára, akik valószínűleg diadalmaskodnak ezen a mérkőzésen.
Tipp: Orenburg – TSKA Moscova
  Tipp:  győzelem CSKA MoscovaSzorzó   1.97   a CAMPO BET -en  

 

Powered by Live Score & Live Score App