Foci Tippek: OREBRO – KALMAR, kedden, május 22.-én 19:00 órától a ‘’Behrn Arena’

Orebro – Kalmar A látványosság napirenden kellene legyen


Kedden, május 22.-én 19:00 órától a ‘’Behrn Arena’’ ad otthont az Orebro és Kalmar küzti párbajnak,az Allsvenskan 10. fordulójának keretén belül.

  

Orebro
Ezelőtt pár nappal a Djurgarden győzte le őket, Axel Kjall gárdája nyerő kártyát kell húzzon, hogy európai kupába vezető helyen maradjon. Már lassan körvonalazódni látszik a ranglista állása, a két egymás utáni vereség miatt pedig a csapat az 5. helyen áll 15 ponttal, 4 ponttal lemaradva a Norrkoping-tól, aki már benne van az Allsvenskan top 3-jában. A nyomás ugyanolyan nagy marad a “Behrn Arena”-n játszott meccseken is, Orebro-nak muszáj valami újat felmutatnia, mivel 4 hazai meccs után csak 5 pontot sikerült szereznie, de ami még ennél is aggasztóbb, hogy minden meccsen mindkét csapat gólt szerzett.
Kalmar
A tavaly két pont választotta el őket a kieséstől, az idén pedig úgy kezdtek, mint a puskagolyó, és bebizonyították, hogy Nanne Bergstrand megtalálta a játékosok erős pontjait, és összerakta őket egy csapattá. Sokszor minden úgy alakult, ahogy a tapasztalt edző szerette volna, ez alól viszont kivétel volt az előző forduló, amikor a Kalmar kikapott 1-2-re a Brommapojkarnei-től és így a negyedik helyre került 16 ponttal, három pontot kell behoznia, hogy újra a top 3-ban legyen, jelenleg a Norrkoping előzi meg.

FOGADJ MOST            OLVASD EL A KIÉRÉKELÉST
CASINIA BET                            CASINIA BET

Mindkét csapat az előző Allsvenskan-t a kiesés szélén végezték, minden összevetve ez alkalommal egy teljesen más hangvételú meccset láthatunk a “Behrn Arena”-n. Az utolsó négy egymás elleni találkozón az Orebro minden alkalommal megnyerte a hazai pályán játszott meccseket, de ez alkalommal nagy eséllyel mindkét csapat gólt fog szerezni.

Orebro – Kalmar tippek
 Mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.64 

 DöntetlenSzorzó 3.60 

 

Tags: casinia bet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Orebro, Kalmar

Powered by Live Score & Live Score App