Foci tippek: OLYMPIQUE Nimes – SCO ANGERS, Francia Ligue 1 – 2019.01.23

Foci tippek – Nimes – Angers – francia Ligue 1 – 2019.01.23

A Nimes Angers párharcra az egyik fél szögletrúgásainak számáról készítettem egy tippet, amely azt hiszem, hogy helyet kaphat a napi szelvényen is. a következő sorokban a tippemről olvashatsz és megosztok némi információt a két csapatról is.

Image result for Nimes – Angers  Related image

 Nimes

Utolsó 6 mérkőzéséből 5-öt elveszített, ezért a hangulat nem a legjobb a csapatnál. Ebből a 6 mérkőzésből 3 alkalommal nem szerzett gólt, míg csak egyszer tudott kapott gól nélkül végezni.
Harek, Valdivia és Diallo úgy tűnik hiányozni fognak, mert egészségügyi problémáik vannak.

   

 Angers

Csak egy győzelme van elmúlt 8 mérkőzésén, ugyanakkor csak 2-t veszített el ezekből. 3 alkalommal nem rúgott gólt a 8-ból és ugyanennyiszer nem kapott találatot.
Andreu és Pajot régi sérülésekkel küzdenek, kicsi a valószínűsége, hogy játszanak.

Szorzók Nimes – Angers

Tipp Nimes – Angers

Két hasonló értékű együttes találkozik, a bajnokság 12. és a 14. helyezettje, a hazai csapat azonban előnyben lesz, hiszen saját közönsége előtt szerepelhet, ezért valamivel több akcióra számítok a vendégek kapuja előtt.
Az idei szezonban a Nimes 10 alkalommal játszott otthon, ebből 7-szer legalább 5 szöglethez jutott, az egyik kivétel a PSG elleni mérkőzése volt, akivel szemben nagyon ritkán jutnak ellenfelei ilyen helyzethez.
Az Angers ezzel szemben 9-szer játszott az idei szezonban idegenben, ebből 6 alkalommal az ellenfele legalább 5 szöglethez jutott és a maradék 3-ból 2-szer 4 szögletrúgást láthattunk.

 Tipp: Szögletrúgás összesen – felett 8.5 @ szorzó 1.60  a MalinaSPORTS  -nál @ Fogadj most!

Katt IDE és tedd meg a MalinaSPORTS tippet egy 50.000 forint értékű bónusszal!