Foci Tippek: Olympique NIMES – Olympique MARSEILLE. Két nagyon támadó focit játszó csapat.

Nimes – Marseille. Két nagyon támadó focit játszó csapat.

A Ligue 1 második fordulója folytatódik ezen a vasárnapon és rendkívül érdekes mérkőzéseket ígér. A várakozás véget ért, a francia szurkolók egy újabb látványos idény előtt állnak. A mai napot a Nimes –Marseille találkozó zárja, mindkét csapat nagyon támadó játékot játszik és látványos meccset ígérnek a Stade des Costières-en 21:00 órától.

nimes  marseille

 Nimes,a mai házigazda, második eséllyel indul a találkozón, mivel kerete egyértelműen gyengébb mint a mai ellenfélé. A francia Blaquart által vezetett csapat másodikként promovált, a Reims után. Nimes-é volt a tavalyi bajnokságban a legerősebb támadás, 75 alkalommal találtak kapuba, ugyanilyen hozzáállást ígérnek a Ligue 1 nagy csapatai ellen is. Az első fordulóban óriási győzelmet arattak az Angers-el szemben, akit 3-4-re vertek a Stadion Raymond-Kopa-n, ahol Ripart és Thomasnak köszönhetően 3 perc alatt megfordították az eredményt.

 Marseille, a mai vendégcsapat, favorit a győzelemre, tekintve hogy kerete jóval értékesebb és tapasztaltabb mint az ellenfélé. A Rudi Garcia által vezetett csapat készen áll egy, a tavalyinál jobb idényt produkálni, de ehhez nagyobb odafigyelésre és természetesen, szerencsére is szüksége lesz. Marseille, az előző Európa Liga döntősének, kerete nem változott, tehát a csapat egységessége Rudi Garcia gárdájának fő fegyvere, aki készen áll meghódítani a bajnokság első helyeit a régi Thauvin, Germain, Payet vagy Cabella segítségével. Az idei bajnokság első meccsén, az OM saját szurkolói előtt 4-0-ra legyőzte a Toulouse-t, a teljes mérkőzést ők uralták, rengeteg helyzetük volt, és végül megérdemelten nyertek.


Minden bizonnyal egy látványos meccset láthatunk ma a Stade des Costieres-en mindkét csapat részéről, akik pozitívan indították az idényt, az első fordulóban 4 alkalommal találtak kapuba, a szurkolók ma is ugyanilyen teljesítményt várnak kedvenceiktől. Ezeket tekintve, egy 3 gólos mérkőzésre tippelek én is, a merészebbek akár egy 4 gólos tippet is beválallhatnak, ahol a szorzó még nagyobb.

Tippek Nimes – Marseille

  Több mint 2.5 gól összesen a meccsen – Szorzó 1.62 a CampoBet   -en

  Több mint 3,5 gól összesen a meccsen – Szorzó 2.63 a CampoBet   -en