Foci Tippek: OLYMPIQUE Marseille – GUINGAMP, Franciaország Ligue 1 – 2018.09.16

Tippek – Marseille – Guingamp – Franciaország Ligue 1 – 2018.09.16

Vasárnap este 21:00 órától láthatjuk a Marseille – Guingamp találkozót, a Ligue 1 5. fordulójának keretén belül. A vendégcsapat nagyon gyenge formában van, nem hinném, hogy bármit is elérnek ezen a találkozón. Olvasd el a teljes cikket, hogy megtudd, mi az én tippem és tedd meg a Betano-n, mert ott találod a legnagyobb szorzót.

  
 Olympique de Marseille

A csapat habozva indította az idényt, de támadás szempontjából jól boldogult, mivel az eddigi 4 mérkőzés során 3 alkalommal legalább 2 gólt rúgott meccsenként.
A Monaco elleni nagyon gyenge meccs után, Adil Rami lemaradhat az első 11-ből, helyébe a fiatal Boubacar Kamara kerülhet.
Kevin Strootman érkezése arra készteti majd az edzőt, hogy Luiz Gustavo-t folyamatosan középhátvédként használja.
Lehetséges keret (4-2-3-1): Pele – Amavi, Kamara, Gustavo, Sakai – Sanson, Strootman – Ocampos, Payet, Thauvin – Germain.

  Guingamp

Az idény elején mutatott formájuk nagyon gyenge, eddig egyetlen pontot sem szereztek.
Christophe Kerbrat felfüggesztése lejárt, így újra az első 11-ben lehet.
Ezenkívül nem hinném, hogy lesz változtatás a keretben, annak ellenére, hogy ugyanezzel a kerettel kaptak ki a Toulouse-tól.
Lehetséges keret (4-2-3-1): Johnsson – Ikoko, Kerbrat, Eboa – Deaux, Blas – Rodelin, Benezet, Thuram – Roux.

Szorzók Marseille – Guingamp

Tippek Marseille – Guingamp

Guingamp katasztrófálisan indította az idényt, az első négy forduló során négy vereséget szenvedett. Mi több, minden alkalommal legalább 2 gólt kapott.
Marseille formája nem állandó, de az eddigi négy mérkőzés során 3 alkalommal legalább 2 gólt szerzett, én úgy gondolom, ezt most is megteszi.
Tekintve, hogy a két csapat eddigi egymás elleni találkozóin mindig több mint 2.5 gól született, én őgy gondolom, ez most is összejön majd.

Tipp Marseille – Guingamp
 Tipp: több mint 2.5 gólSzorzó  1.50 a CAMPO BET   -en