Foci tippek: Olympique LYON – SCO ANGERS, angol francia Ligue 1 – 2019.04.19

Foci tippek: Olympique LYON – SCO ANGERS, angol francia Ligue 1 – 2019.04.19

A párharcra pénteken este, 20:45-től, kerül sor, a Ligue 1 nyitómérkőzésén. A hazai együttes nem hibázhat, hiszen a Saint Etienne fenyegetően közeledik, veszélyeztetve a BL szereplést.

1. Szorzók Lyon – Angers

A vendég együttes minimum 2 gólja esetén a téted 4 és félszeresét kapod.
2/2 – félidő/végeredmény – szorzó 13:00
Több, mint 2.5 gól az első félidőben – szorzó 5.15.

2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

2.1 Lyon

Nincs a legjobb formában. 2 vereség után érkezik, amelyek miatt kiesett a 2. helyért folytatott harcból. Mi több, egy újabb vereség a 3. helyet is veszélybe sodorná, hiszen a Saint Etienne mindössze 3 ponttal van lemaradva, amit 6 fordulóban kéne behozzon. A 3. legeredményesebb támadása van, de a veédelme a leggyengébb a bajnokság első felében elhelyezkedő csapatok közül. Hazai pályán 10 meccset nyert, 3-at elveszített és ugyanennyi döntetlent játszott, gólaránya 30-16.

2.2 Angers

Jelenleg a 11. helyen áll, nem kell félnie a kieséstől, de esélytelen az európai szereplést érő helyek tekintetében. Előző 11 bajnokiján mindössze egy mérkőzést veszített. Ez idő alatt nem kevesebb, mint 6 döntetlent játszott, amiből 5-t sorozatban ért el. Az előző fordulóban épp, hogy nyert az utolsó Caen otthonában. Nem rossz az idegenbeli mérlege, hiszen 16 meccsből 5-t veszített el.

3. Utolsó információk a Lyon – Angers meccs előtt

3.1 Lyon
Bruno Genessio nemrég bejelentette, hogy a következő szezontól nem vezeti a csapatot, ami kihatással lehet a teljesítményre. Mendy egészségi okokból hiányozni fog.
3.2 Angers
Fulgini, Bahoken és Ndoye még mindig sérültek. Stephane Moulin azt nyilatkozta, hogy bízik tanítványaiban, hiszen nincs nyomás rajtuk az eredményt illetően.

4. Lyon – Angers valószínű kezdők

Lyon: Anthony Lopes – Fernando, Marcal, Tete, Dubois – Denayer, NDombele, Tousart, Aouar – Depay, Dembele.
Angers: Butelle – Pavlovic, Thomas, Manceau, Mangani – Pajot, Capelle, Tait, Santamaria – Reine-Adelaide, Cristian Lopez.

5. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

A Lyon nyert az ősszel 2-1-re. Az Angers egy győzelemnek örülhetett az egymás elleni mérkőzéseken, 2015-ben idegenben 2-0-ra nyert. Azóta a Lyon 3 alkalommal nyert, másik 3 mérkőzés döntetlennel ért véget.

6. Statisztikákon alapuló tippek Lyon – Angers

Az Angers előző 6 meccséből 5-t döntetlennel zárt. 5.50 a végeredmény X szorzója. Fogadj most!
A vendégek legalább 2 gólt szereztek az előző 5 idegenbeli meccsükből 3-an. 4.50 a szorzója a vendég együttes több, mint 1.5 találatának. Fogadj most!
A Lyon előző 5 meccse GG volt. 1.80 a szorzója, hogy mindkét együttes gólt szerez. Fogadj most!

7. A Sportfogadas1x2.com által ajánlott tippek a Lyon – Angers mérkőzésre

7.1 Lyon – Angers tipp érvelés
A két együttes különböző helyzetből fogja megközelíteni a mérkőzést. A hazaiaknak győzelem kell, hogy megtartsák jelenlegi helyezésüket. Az Angers-nek ellenben nincsenek gondjai, nyugodtan játszodhat. Mindkét együttes látványos mérkőzéseket játszik az elmúlt időben, gólokkal mindkét kapuban. Figyelembe véve a Lyon ingadozó teljesítményét, a gyenge védelmét és az Angers jó formáját idegenben, a gólok terén tettem meg tippemet erre a mérkőzésre.
7.2 Lyon – Angers – fő tipp
Több, mint 2.5 gól @ Szorzó  1.52. Fogadj ITT!


7.3 Lyon – Angers – másodlagos tipp
1/1 félidő/végeredmény @ Szorzó  1.92. Fogadj ITT!

8. Regisztrálj most a Unibet.hu oldalán hogy megkapd az exkluzív 50.000 Ft értékű bónuszt!

Unibet.hu

9. Bónuszok és kedvezmények Lyon – Angers

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!