Foci Tippek: Olempique MARSEILLE – LAZIO, Európa Liga – 2018.10.25

Tippek – Marseille – Lazio – Európa Liga – 2018.10.25
A Velodrom stadionon játszandó Marseille és Lazio közti mérkőzésen esélyesebb a hazai csapat. Én ennek ellenére egy kiegyensúlyozott mérkőzésre várok, így nem ajánlom, hogy végső nyertesre fogadjanak. Az én tippem gólok számára hivatkózik és bízom benne. Egy kis apróság az, hogy nem lesz sok néző, mivel megvannak bűntetve a franciák.

Image result for Marseille – Lazio   

 Marseille
Az utolsó 5 meccsen háromszor nyertek, egyszer veszítettek és egyszer pedig döntetlent játszodtak, így eléggé kiszámithatatlan a játékuk. Hazai pályán csak kétszer nem jártak sikerrel, ezért otthon igen erősnek bizonyulnak.
A támadást igen erős fegyverüknek lehet nevezzni, hiszen sikerült gólt lőnni mind a 12 eddigi meccsen.A védelem nem teljesít ilyen jól, mivel csak négyszer sikerült kapott gól nélkül zárni a meccset. Ők és Apollon csapata az utolsók a csapatkörben, mivel csak 1 ponttal rendelkeznek 2 mérkőzés után. Rolando és N’Jie megvoltak sérülve, de van esély arra, hogy vissztérjenek a meccs kezdéséig.
Lehetséges felállás: (4-2-3-1) : Pele – Sakai, B. Kamara, Caleta – Car, Amavi – L.Gustavo, Strootman – Thauvin, Payet, Ocampos, Mitroglou.
’’Egy fontos mérkőzésünk van Lazio ellen és sajnos nem lesz tele a stadion nézőkkel. Mindent megkell tennünk a 3 pont megszerzésért. Személyesen háromszor nyertem, kétszer pedig döntetlennel végződtek a Lazio elleni játékjaim. Remélem, hogy folytatni fogjuk ezt az eseménysort.’’ – Rudi Garcia, Edző.

    

 Lazio
Egyszer sem játszott döntetlent az idei szezonban 11 meccsen, amelybekből hétben győztesen került ki.
Hatszor játszott idegenben, ahol háromszor nyertek, háromszor pedig vereséget szenvedtek. A támadó játék egészen jól megy, mivel csak Juventus kapujába nem jártak sikerrel. Négy mérkőzésen nem kaptak gólt, ezért a védelem is jól játszik.
A második helyen van az Európai Liga csapatkörében három ponttal 2 meccs után. Basta és Joaquin Corre felvannak függesztve, míg Durmisi sérülés miatt nem játszhat.
Lehetséges kezdő: (3-5-2): Proto – Felipe, Acerbi, Wallace – Patric, Parolo, Badelj, Milinkovic-Savic, J. Lukaku – Caicedo, L. Alberto.
’’ A franciák minőséggel és tapasztalattal is rendelkeznek, de véleményem szerint az utolsó meccs nehezebb lesz Frankfurt ellen. A játékosok értékesek, de tudjuk kezelni az ilyen helyzeteket az Európai Ligából, mivel minden csapat megakarja nehezíteni a sorsodat, ez jellemezvén ezt a versenyt.’’ – Felipe Caicedo, játékos.

Szorzók Marseille – Lazio

Tippek Marseille – Lazio
Két támadó jelleggel rendelkező csapat találkozik, és ma este se várok másvalamire, hiszen mindkét csapatnak szüksége van a 3 pontra, a hazai csapat kicsit kétségbeesettebb, mikőzben az idegenben játszok közelebb kerülnének a továbbjutáshoz.
Mindkét csapatnak nagyon jó csatárai vannak, és itt főleg Thauvin, Payet, Ocampos, Mitroglou és Germainra gondolok a franciáktól, míg az olaszoktól Milinkovic-Savic, Caicedo, Luis Alberto és Immobilera.
Marseille igazán jól játszik amikor a hazai pályára lép fel, és csak egyben az általa játszott 6 mérkőzésből nem sikerült több, mint 2 gólt lőnni, de akkor is elérvén a 2 sikeres kapura lővést.
Ha a Lazio idegenben játszott meccseit nézzük meglátjuk, hogy háromban ezekből legalább három gól volt, kivételt képezve csak a Parma elleni 2-0 végzödő nyereség, ezért nehéz elhinnem, hogy ma nem fog gólt kapni.
  Tipp: több mint 2.5 gól, szorzó 1.65 a CasiniaBET -en . Fogadj most>>

Regisztrálj és fogadi itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App