Foci Tippek: OLASZORSZÁG – UKRAJNA, Barátságos mérkőzés – 2018.10.10

Tippek – Olaszország – Ukrajna – Barátságos mérkőzés – 2018.10.10

Ma este 20:45 órától Olaszország fogadja a “Stadio Luigi Ferraris”-on Ukrajna látogatását, arra számítok, hogy a házigazdák győznek.

predictii italia ucraina  

 Olaszország
Kétségkívül favorit a győzelemre a fogadóirodák szorzói szerint, értékesebb válogatott is mint ellenfele, ugyanakkor saját pályán is fog fellépni.
A házigazdák elszalasztották az idei VB-t, ezt próbálják feledtetni a Nemzetek Ligája tornán, de ott sem alakulnak valami fényesen a dolgok, utolsó helyen állnak a csoportban, 2 pontra lemaradva az első helytől, melyet Portugália foglal el, de ők egy meccsel kevesebbet játszodtak.
A Roberto Mancini által vezetett válogatott nincs valami remek passzban, zsinórban négy olya meccset zárt, ahol nem győzőtt, pontosabban leikszelt Hollandiával és Lengyelországgal, illetve kikapott Franciaországtól és Portugáliától.

 Ukrajna
A másik oldalon, Ukrajna második eséllyel indul, ahogyan várható is volt, mivel gyengébb mint ellenfele, ugyanakkor idegenben is játszik.
A “Sárga-kékek” szintén elmulasztották a VB-n való szereplésüket, de ez nem volt feltétlenül egy kudarc, mivel sokkal szerényebb kerettel rendelkeznek mint a mai ellenfelük.
Andriy Shevchenko válogatottja számára a Nemzetek Ligája egy jó tornának bizonyult eddig, ahol mindkét meccsüket megnyerték, legyőzték Csehországot és Szlovákiát, így első helyen vannak a csoportjukban.
Ukrajna már zsinórban hét mérkőzés óta veretlen, ebből 5 alkalommal győzőtt.

Szorzók Olaszország – Ukrajna

Tippek Olaszország – Ukrajna
Olaszország kétségkívül a jobb válogatott, a mai találkozón pedig ki kellene használja a hazai pálya adta előnyöket, ahol a szurkolók is fontos szerepet játszanak.
Bár nincs a legjobb formában, arra számítok, hogy az olasz válogatott győzni fog, annak ellenére, hogy ellenfele lenyűgőző teljesítményt mutatott az elmúlt időben, a „kékek” kerete akkor is jóval erősebb, és ez elegendő ok arra, hogy győzzenek.
Tipp Olaszország – Ukrajna
  Tipp: Olaszország győzSzorzó  1.65  a UNIBET    -en