Foci Tippek: OLASZORSZÁG – LENGYELORSZÁG, UEFA Nemzetek Ligája

Tippek – Olaszország – Lengyelország – UEFA Nemzetek Ligája

Olaszország válogatottja Lengyelországot fogadja péntek este 20:45 órától az UEFA Nemzetek Ligája keretein belül.

   

 Olaszország –   Lengyelország

Olaszország formája, miután elmulasztotta az oroszországi VB-t és tekintve az idei barátságos mérkőzései eredményeit, előreláthatatlan a nehéz UEFA Nemzzetek Ligája program előtt.

Az olaszok 0-2-re kikaptak Argentínától és 1-1-re leikszeltek Angliával a márciusi barátságos mérkőzések során. Majd legyőzték Szaúd-Arábiát és úgy tűnt, hogy játékuk javúlt Roberto Mancini vezetése alatt, de pár nappal később 1-3-ra kikaptak Franciaországtól és leikszeltek Hollandiával, ahol utolsó percben lettek kiegyenlítve.

Lengyelország megpróbál majd keresztbe tenni nekik, de Lewandowski & Co. hasonlóan gyenge formában vannak, mint az olaszok.Ezek még a csoportmérkőzések után búcsúztak a VB-től, ahol a Szenegál és Kolumbiától elszenvedett vereségek miatt mehettek haza. Jerzy Brzeczek edző szeretné pozitívan indítani ezt a tornát, de a Stadio Renato Dall’Ara-ra való kiszállás nem lesz leányálom.

A két válogatott utoljára 2011 novemberében találkoztak , akkor Olaszország nyert 2-0-ra a Stadion Miejski-n Wroclaw-ban. Squadra Azzurra a 14 egymás utáni találkozóból 5 győzelmet és 6 döntetlent jegyzett, míg Lengyelország csak 3 alkalommal nyert.Lengyelország soha nem nyert Olaszország otthonában.

Szorzók Olaszország – Lengyelország

Tippek Olaszország – Lengyelország

A házigazda csapatra fogok fogadni, remélve hogy szilárd játékot fognak produkálni és fontos pontokra tesznek szert hazai pályán.

Roberto Mancini érkezésével az olasz öltöző hangulata jó irányba változott, remélem ez a pályán is megfog látszani.

A lengyelek nagyon erősek támadásban, rendszeresen szereztek gólokat, de bízom benne, hogy az olaszok meg fogják tudni állítani őket és megszerzik a 3 pontot.

Tipp Olaszország – Lengyelország
  Tipp Olaszország győz @  Szorzó 1.65  a CampoBet  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App