Foci Tippek: OGC Nice – GIRONDINS de Bordeaux, francia Ligue 1 – 2019.01.12

Foci tippek – Nice – Bordeaux – francia Ligue 1 – 2019.01.12

A Nice és a Bordeaux különösebb gondok nélkül játszhat a szezon hátralévő részében. Mindkét együttes kiesett a kupából még az első körben, 2019 első meccseit veszítve el. Az Allianz Riviera stadionban sorra kerülő mérkőzés kiegyensúlyozottnak ígérkezik, ahol mind a hazai mind pedig a vendég csapat megelégedhet 1 ponttal. Figyelembe véve a Nice óvatos játékát is, a tippem végeredményre és a gólok számára irányul. A nap fogadása részen más érdekes tippeket is találtok, melyeket a társaim készítettek.

Image result for Nice vs Bordeaux  Image result for girondins de bordeaux

 Nice
2015/2016-ban a legmagasabb szintre jutott el, amikor az utolsó fordulóig küzdött a Lyon-al és a Monacoval a Champions League-et érő helyezésért. Végül a 4. lett.
Jelenleg középcsapatnak számít, az idei szezonban nem éri el az európai szereplést jelentő helyeket. Az őszi fordulót a 10. helyen zárta, visszahúzta teljesítményét támadójátékosai eredménytelensége. Mindössze 13 gólt szerzett és 17-et kapott, a legkisebb a gólátlaga a bajnokságban. Legeredményesebb játékosa Saint-Maximin 3 góllal.
Ez alkalommal sem számíthatunk látványos mérkőzésre, Patrick Vieira csapatából nagyon sokan sérültek, így rögtönözni kényszerül minden területen. Bizonytalan, hogy játszhate Le Bihan, Saint-Maximin, G. Loris, Danilo, Cardinale, Hansen, Lee Melo és Maolida.
Valószínű kezdő 11: Benitez – Herelle, Dante, Sarr – Atal, Cyprien, Tameze, Walter, Lees Melou (Boscagli) – Sylvestre, Ganago.

    

 Bordeaux
A 130 millió eurót érő kerete ellenére, úgy tűnik, hogy idén is megelégszik a középmezőnyös helyezéssel, anélkül, hogy részt venne az európai kupákban.
2018 végén a 13. helyen állt, 10 utolsó mérkőzésén veretlen volt. Az Európa Ligában utolsó 3 mérkőzésén legyőzte az FC Copenhaga és a Slavia Praga együtteseit valamint döntetlent játszott a Zenit-el, de ennek ellenére kiesett, hiszen a 3. helyen zárta a csoportját.
Időközben kiesett a Francia Kupából is, hazai pályán kapott ki a másodosztályos Le Havre-tól. Ugyanaz a Le Havre volt az ellenfele a Ligakupában is, ahol le tudta azonban győzni 1-0 arányban.
Akárcsak a Nice, nagy hangsúlyt fektet a védekezésre. 2015 óta egyetlen mérkőzést sem nyert meg a Nice-el szemben, így megelégszenek a döntetlennel is.
A vendégeknél is gondok vannak a kerettel, sérült a hátvéd Pablo, a középpályás Youssouf Zaydou, Khouameni és Sankhare.
Valószínű kezdő 11: Costil – Palencia, Kunde, Lewczuk, Poundje – Otavio, Lerager, Karamoh – Cornelius, Briand, Kalu.

Szorzó Nice – Bordeaux

Tipp Nice – Bordeaux
A 4 hazai vereség ellenére a Nice jól teljesít szurkolói előtt. Az utolsó 4 mérkőzésén jó eredményeket ért el: 1-0 az Amiens, 2-0 a Lille, 0-0 az Angers és 1-1 a St Etienne ellenében.
A Bordeaux nincs a legjobb formában, fontos játékosai sérültek és a Nice elleni párharcok rémálomszerűek számára (egyetlen győzelem az utolsó 10 bajnoki találkozójukon). A vendégeknek egy döntetlen remek eredmény.

  Tipp: dupla esély 1X és kevesebb mint 3.5 rúgott gólszorzó 1.55 a CasiniBET -nél  @ Tedd meg a tippem ITT!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!