Foci Tippek: NEWCASTLE UNITED – TOTTENHAM. Rafa Benitez vagy Mauricio Pochettino

Newcastle – Tottenham. Rafa Benitez vagy Mauricio Pochettino

Az angol foci első fordulója szombaton is folytatódik és olyan mérkőzéseket kínál, melyek minden bizonnyal megörvendeztetik a focirajongókat. Az egyik ilyen találkozó a Newcastle-Tottenham, melynek a St.James Park ad otthont 16:00 órától. A Spurs-iak esélyesebbek a győzelemre, de mivel az idény elején vagyunk, bármi megtörténhet.

newcastle    tottenham

 Newcastle, a találkozó házigazdája második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, mivel kerete gyengébb mint a mai ellenfélé. A Rafael Benitez által vezetett csapat szeretne egy jobb helyezést elérni a bajnokságban, mint a tavaly, de ehhez egy nagyobb elhatározottságra, egy egységesebb, jobban elhelyezkedett keretre, és persze szerencsére van szüksége, amiben nem igazán volt része az elmúlt időben. A felkészülési időszak viszonylag jó volt, Newcastle megpróbált minél jobban felkészülni az új BPL-re, főleg, hogy szükségük volt pár játékra, hogy az új játékosok is beilleszkedjenek. Muto a Mainz-tól és Merino a Dortmund-tól a két legfontosabb átigazolásuk, míg a csapatól távozott Mitrovic és Mbemba.

 Tottenham,a mai vendégcsapat győzni jön a St. James Park-ra, de ehhez szerencsére is van szüksége. Mauricio Pochettino tisztában van vele, hogy nehéz lesz az idénykezdés, mivel sok játékosa a VB-n szerepelt a nyáron, és a nyári felkészülési tornán nem volt jelen a 11 legfontosabb játékos, ezért türelemre van szükség, míg Eriksen&Co megtalálják a játék ritmusát. A csapat egységessége érdekében nem jött és nem is távozott senki a klubtól.

Pochettino csapatának jobb a szorzója, ami elég vonzó is egyben, de mivel az idény első fordulójáról van szó nehéz lesz a kedvenc csapatra fogadni, főleg azért, mert akik a tavaly gyengébb idényt zártak, azok most mindenképp szeretnének visszavágni. Úgy godolom, hogy Tottenham-nak van egy kicsivel több esélye nyerni, de a szelvéyn biztonsága érdekében arra tippelek, hogy mindkét oldalon látunk majd gólokat.

Tippek Newcastle – Tottenham

  2 (Tottenham megnyeri a meccset) – Szorzó 1.90 a Campo Bet

  Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.82 a Campo Bet