Foci Tippek Newcastle United - Tottenham - 2020. július 15. 19:00

Foci Tippek Newcastle United – Tottenham – 2020. július 15. 19:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Newcastle United - Tottenham - 2020. július 15. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Tottenham csapatának kedvez (6:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Newcastle United stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Tottenham csapatának kedvez (4:1).
Az elmúlt fél évben a Newcastle United egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Tottenham egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Newcastle United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Newcastle United 2 győzelmet és 4 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Tottenham pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Newcastle United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Newcastle United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea. A Tottenham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aston Villa. A Newcastle United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Newcastle United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Manchester City. A Tottenham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a RB Leipzig. A Newcastle United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.78

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig