Foci Tippek Newcastle United - Manchester City - 2020. június 28. 19:30

Foci Tippek Newcastle United – Manchester City – 2020. június 28. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Newcastle United - Manchester City - 2020. június 28. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (9:6).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Newcastle United stadionjában, a gólarány 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben a Newcastle United egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Newcastle United sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Newcastle United 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben egyszer nyert. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Newcastle United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Sheffield United vagy a Rochdale. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Madrid, a Manchester United vagy a Leicester. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Newcastle United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Leicester. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Tottenham. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Felett 2.5 – SZORZÓ 1.43

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig