Foci Tippek Napoli - Lazio - 2020. augusztus 1. 20:45

Foci Tippek Napoli – Lazio – 2020. augusztus 1. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Napoli - Lazio - 2020. augusztus 1. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Napoli csapatának kedvez (13:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Napoli stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Napoli csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben a Napoli négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lazio kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Napoli sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Napoli 5 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lazio pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Napoli jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Napoli olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, a Torino vagy az Udinese. A Lazio pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Torino, a Genoa vagy a Parma. A Napoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Napoli olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lecce. A Lazio gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lecce. Ez alapján a két csapat körülbelül egyenlő erősnek tűnik.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.40

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.