Foci Tippek: NAPOLI – AC. MILAN. Rossoneri egy újabb Serie A idényben debütál.

Napoli – Milan. Rossoneri egy újabb Serie A idényben debütál.

Az olasz labdarugó-szövetség ( F.I.G.C)a szurkolók kedvében járt, még a bajnokság első fordulóiban sort kerítve az idény legfontosabb mérkőzéseire. Ma este egy újabb kiváló párbajt láthatunk, a Napoli-AC Milan találkozót, mely 20:30 órától kezdődik aStadio San Paolo-n. A milánóiaknak ez az első meccsük, míg a nápolyiak szárnyra kaptak az Olimpico-n jegyzett siker után.

napoli   milan

 A nyári időszak sok változást hozott a nápolyi klub keretén belül, ez alkalommal ezdő cserére került sor, a vezetőség bízik a csapatban és olyan edzőt hoztak aki el tudja hozni a rég vágyott bajnoki címet a San Paolo-ra. Carlo Ancelotti lett a kiválasztott, akinek nagyon nehéz feladata lesz, de aki mellett rengeteg tapasztalat szól. Bajnokok Ligája győztes volt a Real Madrid-al és a Milan-al, és ennél jobban nem is indíthatta volna az idényt, 2-1-re nyert az Olimpico-n a Lazio ellen, egy nagyon jól irányított és játék után, így Hamsik&Co morálja egész jó a mai milánói csapat elleni találkozó előtt.

                 

 A Milan most debütál az új Serie A idényben, ahol egy igazi pokoli hangulat vár rá a nápolyi szurkolóknak köszönhetően. A Gennaro Gattuso által felkészített gárda úgy gondolja szembe tud szállni a Carlo Ancelotti által irányított mozgásokkal. A milánóiak bosszút kell álljanak az elmúlt idényért,ahol nagy dolgot nem tudtak megvalósítani, a BL csoprotokba való jutás elégtelen eredmény egy ekkora csapat számára, ahol a külföldi, kínai tulajdonosok befektetései nagyok, de a vezetőség gyenge, nem megfelelő egy ilyen focicsapat elvárásaival.

FOGADJ MOST                             OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 SportingBet                SpotingBet

A nápolyiak szorzója nagyon vonzó, tekintve az Olimpico-n mutatott játékukat, és azt, hogy a Milan-nak ez lesz az első meccse, és ezek teljesítménye lehet nagyon hatékony, vagy nagyon eltérő a tavalyi idényhez képest. Hiszek a Carlo Ancelotti csapatának győzelmében, aki mellett szól a hazai pálya, a tapasztalat és egy egységes keret, a milánóiak nagyon jól el kell helyezkedjenek a pályán, mivel Hamsik&Co minden szabad teret ki fognak használni.

Tippek Napoli – Milan

  Tipp: 1 (Napoli)Szorzó 1.60 a SportingBet    -en

 Tipp: A házigazdák mindkét félidőben gólt szereznekSzorzó 2.55 a SportingBet    -en