Foci tippek: NANTES – MONTPELLIER, francia Ligue 1 – 2019.01.08

Foci tippek – Nantes – Montpellier – francia Ligue 1 – 2019.01.08

A Nantes és a Montpellier az elmúlt 20 év meglepetés francia bajnokai. A Nantes 2001-ben nyerte meg a bajnokságot, míg a Montpellier 11 évvel később. Időközben a PSG kisajátította a címet, a többi csapat csak a pódiumért vagy egy Európa Liga szereplést érő helyezésért küzd. A jelen formájuk és a kitűzött cáljaik alapján, a hazai együttes győzelme várható egy nyílt mérkőzésen, ezt a toppet a napi szelvényre is ajánlom.

Image result for Nantes – Montpellier  Image result for Nantes – Montpellier

 Nantes
Az idei szezonban nehéz időszakon megy keresztül, máris kérdéses, hogy sikerülhet vagy sem megmenekülnie a kieséstől. 17 forduló alatt 20 pontot tudott gyűjteni, Halihodzic csapata a 14. helyen áll, mindössze 4 pontra a kiesőzónától. Hazai szurkolói előtt 4 mérkőzés óta veretlen, amiből 3 meccset megnyert a Toulouse, a Guingamp és a Marseille ellen, 12 gólt szerezve ezeken. Ezen a mérkőzésen is sok gólra számíthatunk. Idei első mérkőzésén a Nantes 4-1-re győzte le a Chateauroux együttesét a kupában.
Fontos megemlíteni, hogy csak a pótkapus Quentin Braat hiányzik a keretből.
Valószínű kezdő 11: Tatarusanu – Mbodj, Diego Carlos, Pallois – Kwateng, Toure, Khrin, Rongier, Lima – Boschilia, Sala.

    

 Montpellier
2018-at a 4. helyen zárta, sokáig Champions League-et érő helyezésen állt. Der Zakarian mesternek viszonylag gyenge keret áll rendelkezésére, meg is látszott az őszi forduló vége fele, hiszen a csapat elfáradt, utolsó 5 mérkőzéséből csak a Monaco ellen tudott győzni. Sőt, mi több, első 2019-es mérkőzésén az 5. ligás Sannois búcsúztatta a Francia Kupából! A végeredmény 0-1 volt, annak ellenére, hogy a Montpellier legeredményesebb góllövői, Delort és Laborde, pályán voltak az első perctől.
Egyetlen jelentősebb hiányzó van, a középpályás Porsan-Clemente sérülés miatt nem játszhat.
Valószínű kezdő 11: Lecomte – Mendes, Hilton, Congre – Oyongo, Le Tallec, Skhiri, Aguilar – Laborde, Mollet, Delort.

Szorzók Nantes – Montpellier

Tipp Nantes – Montpellier
A két együttes értékét tekintve közel áll egymáshoz, de a jelen forma és a hazai pálya mindenképp a Nantes mellett szól. Mindkét csapat nyílt fotbalt játszik, 3 támadóval, ezért egy összes gól több mint 1.5 könnyedén összejöhet. Utóbbi 6 találkozójukból 5-t a Nantes nyert meg, legutóbb tavaly Októberben 3-0 arányban győzte le a Montpelliert.
Coulibaly, Limbombe, Boschillia, Abdoulaye Toure de legfőképpen az argentin Sala nagyon jó formában van az elmúlt két hónapban.

  Tipp: dupla esély 1X és több mint 1.5 rúgott gólszorzó 1.95 a CasiniBET   -nél  @ Tedd meg a tippem ITT!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!