Foci Tippek: NANTES – MONACO. Nehéz helyzetben a monaco-i klub.

Nantes – Monaco. Nehéz helyzetben a monaco-i klub.

A Ligue 1 első fordulója folytatódik egy soroyat lenyűgőző mérkőzéssel, melyek minden bizonnyal a szurkolók kedvére lesznek majd, a mai találkozók időpontjai 18:00, illetve 20:00 óra. Az egyik ilyen találkozó a Nantes -Monaco, melynek a Stade de la Beaujoire ad otthont, és két olyan csapat fog összecsapni, akik különböző frontokon játszanak.

nantes  monaco

 Nantes, a mai találkozó házigazdája második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, ami nem lep meg senkit, mivel a két csapat közti különbség egyértelmű. Nantes edzője, Miguel Cardoso, készen áll újra harcba szállni a francia bajnokság első helyeiért, annak ellenére, hogy egy nagyon nehéz feladat előtt áll, hogy az idény végén megszerezzen majd egy UEL-be vezető helyet. A nyári felkészülési időszak során Nantes megpróbált egy, a tavalyinál versenyképesebb csapatot összeállítani, a barátságos mérkőzések itt-ott kedveztek is a zöldeknek. Elválik, milyen lesz a játékosok hozzáállása a pályán.

 Monaco, a mai vendégcsapat nyerni jön a Nantes otthonába, de elválik, mennyire fognak jól állni a dolgok a csapat számára. A Leonardo Jardim által vezetett csapat az előző bajnokságban elég messze állt a bajnoki címtől, sok gond volt a csapaton belül. Monaco sok játékosától vett búcsút a nyáron, a helyzet pedig elég bizonytalan az idei évadra nézve, ha a csapat nem indítja jól a bajnokságot. Nem kevesebb mint 8 játékos távozott a klubtól, köztük Diakhaby, Ghezzal, Lemar, Joao Moutinho, Fabinho vagy Kongolo. Golovin a TSKA-tól és Guebelles a Lyon-tól a két legfontosabb újonnan érkezett játékos. A barátságos mérkőzések során a Monaco elég sok gólt kapott, elég gyengének mutatkozott a védekezésben.

Leonardo Jardim bízik a játékosaiban, hogy jól fognak ezen a kiszáláson játszani, melyen elég nagy a szorzójuk győzelem esetén (2.40), a szakértők többsége inkább Tatarusanu csapatának szavaz bizalmat. Monaco-nak mégis nagyobb tapasztalata van ami az ilyen meccsek kezelését illeti, ha pedig ezt a pályán is megmutatják, nagy valószínűséggel nyernek majd, de nagy az esélye annak is, hogy Nantes gólt szerez.

Tippek Nantes – Monaco

  2 – Monaco megnyeri a meccset – Szorzó 1.70 a Campo Bet

 Mindkét csapat gólt szereze – Szorzó 1.80 a Campo Bet