Foci Tippek: NANTES – CHATEAUROUX, Francia Kupa – 2019.01.04

Foci tippek – Nantes – Chateauroux – Francia Kupa – 2019.01.04

Ha duplázó fogadást keresel, azt hiszem számolnod kell a tippemmel, amit a Nantes Chateauroux mérkőzésre választottam. A tippem a szögletek számán alapul, és azt hiszem nagy esély van rá, hogy bejöjjön.

Related image  Image result for Chateauroux fc

 Nantes
Előző 6 mérkőzésén csupán 1 győzelme van, mialatt 3 vereséget szenvedett. Nem lőtt gólt az elmúlt 2 mérkőzésén, de az előző 6 alkalommal mindig kapott legalább egyet. Az előző Francia Kupa kiírásban az Auxerre búcsőztatta a legjobb 16-ba jutást érő mérkőzésen.

 Chateauroux
Nem stabil a teljesítménye az elmúlt 5 meccsén, 2 győzelem, 2 vereség és egy döntetlen a mérlege. Két olyan mérkőzés után van, amelyeken nem tudott gólt szerezni, de előző 6 találkozójából 4 alkalommal nem is kapott gólt. Az idei kiírásban legyőzte a Vendee Fontenay és a Pau együttesét.

Szorzók Nantes – Chateauroux

Tipp Nantes – Chateauroux
Nyitott mérkőzésre számítok, hiszen egyik csapat célja között sem szerepel ennek a trófeának az elhódítása, ezért a játékosok higgattak lesznek és sok helyzetet láthatunk majd. Ha a Nantes előző 7 mérkőzését vesszük alapul, azt figyelhetjük meg, hogy mindeniken volt legalább 9 szöglet, ami azt hiszem, nagyon sokat elárul az együttes játékstílusáról. A Chateauroux előző 5 mérkőzéséből 4 alkalommal szintén volt legalább 9 szöglet, ami remélem, hogy ezen a mérkőzésen is meg fog ismétlődni.

  Tipp: Nantes győzelem  @  szorzó 1.60 a CampoBET -nél@  Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!