Foci Tippek: MONTPELLIER – SAINT ETIENNE, Ligue 1 pénteken 20:45 órától

Pénteken 20:45 órától a Montpellier fogadja a Saint-Etienne csapatát a Ligue 1 35. fordulójának nyitó mérkőzésén. A két csapatot csak 3 pont válassza el egymástól, és mindketten Európa Ligába vezető helyért fognak harcolni az idény végéig.

Montpellier, majdnem 3 hónapja nem nyert otthon

Pont amikor az 5. hely, illetve az Európa Ligában való szereplés esélye felmerült a Montpellier számára, a csapat formája hanyatlani kezdett. Zsinórban 2 vereséget szenvedtek, az utolsó győzelmük április elséjén történt a Caen-i kiszállás során amikor 3-1-re győztek.

Hogy a Montpellier utolsó hazai győzelmét újranézzük, visszakellene menjünk február elejére, azóta zsinórban 5 meccset zártak győzelem nélkül a saját szurkolóik előtt. Mindezek ellenére, ki szeretném emelni, hogy a Montpellier-nek van a legjobb védekezése a ligue 1-ben. Az eddigi 34 forduló során csak 30 gólt kaptak összesen.

Saint-Etienne zsinórban 12 meccsen nem szenvedett vereséget.
Saint Etienne sa 6. helyen áll a Ligue 1-ben, egy pontra a Nice mögött, akik az utolsó Európa Ligába vezető helyet foglalják el. A zöldek az utolsó 15 lehetséges pontból 13-at megszereztek, és több mint 3 hónapja veretlenek a bajnokságban. Mi több, Jean-Louis Gasset gárdája zsinórban 5 kiszálláson nem szenvedett vereséget. Feladatuk az idény végére világos: elfoglalni az 5. helyet és megszerezni a következő Európa Liga idényben való szereplést.

Montpellier megnyerte mindkét legutóbbi mérkőzését a Saint-Etienne ellen.
Montpellier megállította a Saint-Etienne 8 egymás utáni győzelem sorozatát ami az egymás elleni meccseket illeti, az utolsó két győzelme által. Az idény odavágóján a Montpellier nyert idegenben a Saint-Etienne otthonában 1-0-ra.

Tipp: Montpellier – Saint-Etienne tipp: X2Szorzó 1.50 –  UNIBET