Foci Tippek: MONACO – SAINT ETIENNE, Ligue 1, szombat este 21:00 órakor

Monaco – Saint Etienne: Mindkét csapat az európai kupákért harcol


Szombat este 21:00 órakor a “Stade Louis II” ad otthont a 37. forduló derbijének, melyen Monaco fogadja a Saint Etienne-t, a mérkőzés kimenetele rengeteget számít az aurópai kupákba való bejutást illetően.


Monaco-nak sikerült az előző fordulóban egy újabb jó meccset produkálni , 2-1-re verte a Caen-t, és annál értékesebb a győzelem, mivel idegenben szerezték. A hires játékosok nélkülőzése ellenére a Ligue 1 előző bajnoka jelenleg a 3. helyen áll 74 ponttal, egy pont hátránya van a Lyon-hoz képest, aki jelenleg olyan helyen áll, mely a jövő BL csoportjaiba vezet. Másrészt újból a “Stade Louis II”-on lépnek pályára, ahol a Monaco mindig is favorit volt, ezt be is bizonyította, tekintve, hogy veretlen a hazai meccseken.

Monaco: Subasic – Toure; Glik; Jemerson; Raggi – Fabinho; N’Doram -Boschilla; Moutinho; Lopes – Silva

Saint Etienne három és fél hónap után most kapott ki előszőr, ezért is érdekes less látni, hogy kezelni ezt a találkozót. Annak ellenére, hogy hazai pályán játszott, 1-3-ra kikapott a Bordeaux-tól, és automatikusan kiesett az európai kupákba vezető helyekről, jelenleg a 6. helyen áll 52 ponttal, 2 pontra lemaradva a Rennes-től, a fő vetélytársától. A “Fehér-zöldek” nyereségek hozhatnak számunkra, de annak érdekében hogy nyerjenek, úgy kell játszaniuk, mint az utolsó 7 kiszállásuk során, ahol 5 győzelmet és két döntetlent jegyeztek, és minden alkalommal gólt szereztek.

Saint Etienne: Ruffier – Debuchy; Perrin; Subotic; Silva – Selnaes; M’Vila – Hamouma; Cabella; Monnet Paquet – Bamba

FOGADJ MOST                                              OLVASD EL AZ ELEMZÉST

CASINIA BET                                                               CASINIA BET

A Saint Etienne hét és fél éve vágyik egy újabb győzelemre a “Stade Louis II”-n, ami most újból nehéz feladatnak tűnik. Mágis, tekintve a házigazdák keretbeli hiányosságait, és azt, hogy Falcao, Keita, SIdibe és még pár játékos hiányozhat, arra enged következtetni, hogy az ASSE legalább egyszer kihasználhatja a törékeny védekezést és a végén gólt szerezve zárja a mérkőzést.

Monaco – Saint Etienne tippek
 A vendégcsapat gólt szerezSzorzó 1.42 

 A vendégcsapat több mint 1,5 gólt szerezSzorzó 3.00 

 

Tags: casinia bet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Monaco, Saint Etienne

Powered by Live Score & Live Score App