Foci Tippek: MOL Vidi – MALMO. Az északiak egyáltalán nem hibázhatnak. UEFA Bajnokok Ligája ma 20:00 órától

MOL Vidi – Malmo. Az északiak egyáltalán nem hibázhatnak.

Az UEFA Bajnokok Ligája selejtezőinek visszavágói ma este kezdődnek és nagyon érdekes meccseket ígérnek, ahol Európa top csapatai küzdenek meg egymással. Az egyik ilyen találkozó a MOL Vidi – Malmo mérkőzés, melynek a Pancho Arena ad otthont 20:00 órától. Csapatunk kiváló eredményt jegyzett Svédországban és reménykedik a nem várt play-off-ba való továbbjutásban.

    videoton

 MOL Vidi vagy Videoton másnéven, második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, mivel egy rövid elemzés után legalább 2 dolog is a magyarok ellen szól: a tapasztalat és a keret értéke. magyarországi csapatnak sikerült a tavaly megnyernie a bajnokságot, így kijutott a selejtezőkbe. A luxemburgi Dudelange elleni oda-visszavágó nem hatotta meg a szurkolókat, a luxemburgiakat azért sikerült legyőzniük, mert azok még nem egy elég érett csapat. A második körben a dolgok nagyon bonyolultak voltak. Ludogorets egyértelmű favorit volt a továbbjutásra, de a csapatunknak sikerült óriási meglepetést produkálnia és kiejtenie Keseru csapatát, és egyre inkább bíznak esélyeikben. A malmoi kiszállás nehezebbnek ígérkezett mint a bulgáriai, de a dolgok teljesen másképp alakultak mint ahogy mindenki várta, és íme egy taktikai szempontból tökéletes elhelyezkedéssel a csapat abban bízik, hogy megszerzhet a továbbjutást a következő körbe, főleg, hogy játékuk egyre jobb.

 Malmo, a találkozó vendégcsapata, favoritként indul a mai találkozón a jóval tapasztaltabb keretének köszönhetően, de a dolgok valójában ennél bonyolultabbak. A német Rosler által vezetett csapat zsinórban 7 győzelmet aratott a bajnokságban, ami nagy valószínűséggel a mai játékukon is meg fog majd látszani. Malmonak sikerült kijutnia a 3. selejtező körbe, miután Romániában legyőzték a CFR Cluj csapatát, majd hazai pályán leikszeltek velük. A svédek játéka a középpályánál egészen jól összeállt, de az odavágón már nem műkődött a játék maximális kapacitáson. A svédek csak egy 1-1-et jegyeztek hazai pályán a magyarokkal, így most kétszer olyan jó meccset kell produkálniuk, mint az odavágón, és legalább egy gólt kell szerezniük.

A ma esti párbaj már nem annyira kiegyensúlyozatlan, mint az odavágón, a fogadóirodák szerint, akik úgy gondolják, hogy Malmo nem szalaszthatja el a továbbjutást, de minden bizonnyal nem lesz könnyű dolga, tekintve a magyarok játékát az odavágón. Bízom az északiak erejében, hogy végül sikerül Magyarországon győzniük és továbbjutniuk, mivel sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek.

Tippek MOL Vidi – Malmo

   Malmo továbbjutSorzó @1.90 a Campo Bet

   2 –es győzelemSzorzó @1.80 a Campo Bet