Foci Tippek: MOL VIDI – LUDOGORETS. Nehéz feladat előtt áll a csapatunk.

MOL Vidi – Ludogorets. Nehéz feladat előtt áll a csapatunk.

Az UEFA Bajnokok Ligája selejtezők második körének utolsó napján nagyon érdekes mérkőzéseket láthatunk. Az egyik ilyen találkozó a MOL Vidi – Ludogorets párbaj, mely 20:00 órától kezdődik. A bulágároknak nem sikerült az odavágon győzniük, megmagyarázhatatlan módon 0-0-ra leikszeltek, így most tökéletesen kell játszaniuk a továbbjutásért.

Kielemeztük ezt a találkozót és találtunk egy nagyon jó tippet a UNIBET  fogadóiroda oldalán, amelyben nagyon megbízunk. Az alátámasztott tippemet, valamint a statisztikai adatokat is a két csapatról elolvashatjátok az alábbi cikkben.

videoton          

  MOL Vidi vagy Videoton másnéven, második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, mivel egy rövid elemzés után 3 dolog is a magyarok ellen szól: a tapasztalat, a keret értéke és az odavágó eredménye. A magyarországi csapatnak sikerült a tavaly megnyernie a bajnokságot, így kijutott a selejtezők ezen körébe. A luxemburgi Dudelange elelni oda-visszavágó nem hatotta meg a szurkolókat. Most is ugyanaz a helyzet, de a magyarok örömére sikerült 0-0-ra leikszelniük Bulgária bajnokának otthonában. MOL Vidi-nek több energiára van szüksége hogy még reménykedhessen a továbbjutásban, mivel ha ugyanúgy játszik mint az előző meccseken akkor a BL-t már csak otthonról követheti.

 Ludorogets, a találkozó vendégcsapata, favorit a továbbjutásra, és a ma esti győzelemre is. A bulgárok sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek ilyen meccsek terén mint ellenfelük. Cosmin Moti csapatának évről évre sikerült különböző sikereket elérni a BL-ben. A tavaly elveszítették a BL selejtezőket, de az idén nagyon eltökéltek, hogy ez ne történjen meg, és újból BL csoportokba kerüljenek. A bulgár csapatnál nem kevesebb mint 8 brazil játékos játszik, ami sokat elmond a keretükről. A játék kétszer olyan jó és hatékony kell legyen mint az odavágón, mivel gól nélkül, nem várhatják el hogy továbbjussanak.
A bulgárok a brazil edzőjükkel kidolgozott taktikai felkészültséggel kell foglalkozzanak, így nagy eséllyel megszerzik a várva várt továbbjutást Magyarországon. Marcelinho vagy Vura maximális kapacitáson kell játszon, mivel Ludogorets rájuk számít a támadásban és a győzelem megszerzésében egyaránt. Úgy gondolom, hogy a Ludogorets megyneri a meccset, akár egy két gólos különbséggel is, mivel fantasztikus az összhang a pálya közepén.

FOGADJ MOST        OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 Unibet         Unibet

Tippek MOL Vidi – Ludogorets

 2. szólista (Ludogorets) – Szorzó 1.65

 H2 -1,5 – Szorzó 3.15