Foci Tippek: MARSEILLE – LILLE, Ligue 1, 17:00 órától

MARSEILLENEK KEMÉNYEBB MECCSE LESZ MINT AMIRE SZÁMíT

Szombaton rangadót rendeznek a „Velodrome”-ban, 17:00 órától a Marseille fogadja a Lillet a Ligue 1,
Nezéz mérkőzés előtt a Marseille, a tabella és a pontok állása alapján el kell döntenie, hogy a Ligue 1 dobogóján szeretne végezni vagy pihenteti a játékosait az Európa Liga elődöntőjére amit jövő csütörtökön játszanak a Salzburggal. Rudi Garcia a múlt heti bajnokin is megkapta a sikerhez vezető utat, bár nehéz mérkőzés volt a Troyes ellen, de nyerni tudtak 3-2-re amivel jelenleg a 4.-ek, 66 ponttal 3 egységgel lemaradva a Lyontól de egy mérkőzéssel kevesebbet játszva. Másfelől az OM 3 bajnoki óta veretlen és a negyedik legerősebb támadójátéka van.
Marseille: Pele – Sakai; Rami; Rolando; Amavi – Gustavo; Anguissa – Thauvin; Payet; N’Jie – Mitroglou

A Lille egy tapasztalt edzővel vágott neki a szezonnak, de nem tudott csodát tenni és a klubvezetés az év elejére lecserélte, ami semmi jóhoz nem vezetett, mert még mindig a kiesőzónában, a 18. helyen vannak, 29 ponttala mivel pótselejtezőt kell játszodjanak a 2. ligából érkezővel a legerősebb francia bajnokságban maradásért. Utolsó győzelme a Lillenek január 28-án volt, hazai pályán verte eg a Strasbourgot 2-1-re. Azóta eltelt tíz forduló győzelem nélkül, néha elcsípett egy-egy pontot, mint ahogy az előző fordulóban, habár négy döntetlenből hármat hazai pályán ért el.
Lille: Koffi – Malcuit; Ie’ Alonso’ Mendyl – Bissouma; Amadou, Maia – Pepe; Mothiba; Araujo

Világosan látszik, hogy a Lillenek problémái vannak a kiszállásokon, habár az OM-nek sincs könnyebb dolga. Egy meccs ami nehezebb mindkét félnek mint ahogy a fogadóirodák jósolják. Mindemellett az odavágó 1-0-ra végződött, de ezúttal egy kis kockázattal meg lehet tenni, hogy a vendégek is szereznek gólt, így minimum 3 gólt láthatunk, főleg ha az OM be akarja húzni a mérkőzést.
Tipp: Marseille – Lille: peste 2,5 gól felett1.60-as szorzó UNIBET
Nagy szorzós tipp: Marseille – Lille: 3.5 rúgott gól felett2.60-as szorzó UNIBET