Foci Tippek: MARSEILLE – ATLETICO MADRID, Szerdán, május 16.-án 20:45 órától

Marseille – Atletico Madrid: A madridiak favoritok, hogy harmadszorra is megnyerjék az Európa Ligát

Szerdán, május 16.-án 20:45 órától a “Parc Olympique Lyonnais” ad otthont az Európa Liga 2017-2018-as idény döntőjének, melynek főszereplői a Marseille és az Atletico Madrid.

    

Egyedülálló és kivételes alkalom a Marseille számára, hogy ő lehet az első francia csapat aki megnyeri az Európa Ligát vagy az Uefa Kupát, ezt a lehetőséget pedig kizárólag a hazai pályán játszot mérkőzéseinek köszönheti. A csoportmérkőzések során akadt némi gondjuk, mivel a szerencsén múlott a továbbjutásuk, a selejtező körökben sokkal határozottabban játszodtak , főleg hazai pályán. Rudi Garcia gárdája sorra verte a Braga (3-1 összetettben), Athletic Bilbao (5-2 összetettben), RB Leipzig (5-3 összetettben) csapatait, majd az elődöntőben a Salzburg-ot (3-2 összetettben), de minden egyes alkalommal megnyerte a saját pályán játszott meccseit. Lucas Ocampos, Thauvin és Dimitri Payet voltak a Marseille gólkirályai, egy részük a bajnokság utolsó mérkőzésán is játszott amikor a Marseille 3-3-ra leikszelt a Guingamp társaságában, így a negyedik helyen maradtak. 

Marseille: Pele – Sarr; Rami; Gustavo; Amavi – Sanson; Lopez – Ocampos; Payet; Thauvin – Germain

Atletico Madrid számára nem idegen helyzet döntőt játszani egy francia pályán, legutóbb 32 éve veszített 0-3-ra a Dynamo Kiev ellen, az akkori Kupák Kupájában. A madridiak favoritok a fogadóirodák szerint is, mivel teljesítményük is jobb volt, főleg a 2010 és 2012-es Európa Ligák megnyerése után. A Bajnokok Ligájában harmadikként végző madridiak, akik ott a Chelsea és AS Roma társaságában játszodtak,és egyben Diego Simeone gárdája megszokott stílusban játszott az Európa Liga playoffjaiban, ahol sorra verte az FC Copenhaga (5-1), Lokomotiv Moszkva (8-1), Sporting Lisabona (2-1) csapatait, az utolsó előtti fordulóban pedig 2-1-re verte az Arsenal-t, de ellenfeléhez hasonlóan minden hazai meccsét megnyerte, ami nem meglepő senki számára. Az Atletico-nak két kiemelkedő jétékosa van, a nélkülőzhetetlen Antoine Griezmann, aki a csapat lejobb gólszerzője, és Saul Niguez. 

Atletico Madrid: Oblak – Juanfran; Savic; Luis – Correa; Gabi; Niguez; Koke – Costa; Griezmann

FOGADJ MOST                  OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

WINMASTERS                         WINMASTERS

A két csapat gyakran találkozott az elmúlt időben, mint például 10 évvel ezelőtt, amikor az Atletico Madrid veretlenül zárta az oda-visszavágót a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek keretén belül. Ez alkalommal egy teljesen más játékról beszélünk, egy döntőről, ahol nincs középút. Ezeket tekintve, a tapasztalat és az egyéni játékosok ráteszik majd bélyegjüket a játékra, és szerintem az Atletico Madrid újból a magasba emeli a trófeát. Kicsit még továbbgondolva a végkimenetelt, úgy gondolom Diego Costa legyőzheti a Marseille viszonylag könnyen megközelíthető védekezését. 

Marseille – Atletico Madrid tippek

 A vendégek győznekszorzó 1.67  

 Diego Costa gólt szerezszorzó 2.40 

Sok sikert és szerencsés tippeket!

Tags: winmaster, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Marseille, Atletico Madrid

Powered by Live Score & Live Score App