Foci Tippek: MANCHESTER UNITED – WATFORD, VasárnaP, 16:00 órától az “Old Trafford”-on

Manchester United – Watford: Mourinho látványos meccset szeretne Carrick visszavonulásakor


Vasárnap 2018/05/13.-án 16:00 órától az “Old Trafford”-on különleges meccset láthatunk, Michael Carrick visszavonul a Manchester United – Watford találkozó után, a Premier League utolsó, 38. fordulójának keretén belül.

          
Manchester United favorit a mai találkozón, de az eredményt félretéve ennek a találkozónak keretén belül fog az “Old Trafford”-on visszavonulni Michael Carrick, aki a csapatkapitányi karszalagot fogja viselni. Az “Ördögöknek” zsúfolt hetük volt, mivel a múlt heti Brighton ellen elszenvedett 0-1-es vereség után, újból idegenben léptek pályára. E hét közepén 0-0-ra leikszeltek a West Ham csapatával, de ez az eredmény tökéletesen megfelelt nekik, ezáltal már biztos, hogy a második helyen végeznek.

Manchester United: Romero – Darmian; Jones; Bailly; Blind – Pogba; Matic; Carrick – Mata; Rashford; Martial

Watford nem hozta a kívánt szintet, és emiatt az idény során az edzői padon is megérződőtt, de ez sem változtatott sokat a helyzeten. Mégis, a “Vicarage Road”-I csapatnak sikerült semleges helyen végeznie az idényt, jelenleg a 13. helyen állnak, 41 ponttal, de 19 góllal többet kaptak, mint amennyit szereztek, ez pedig sokat elárul a teljesítményükről. A hazai meccseken az elvárásoknak megfelelően teljesítettek, de idegenben gyenge meccseket produkáltak, az utolsó 15 ilyen találkozón egy alkalommal győztek. Mi több, az utolsó idegenben szerzett gól január 2.-án történt, és azóta már lejárt még 9 ilyen találkozó.

Watford: Karnezis – Janmaat; Cathcart; Kabasele; Holebas – Doucoure – Deulofeu; Hughes; Pereyra; Richarlison – Deeney

FOGAD MOST                                          OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                                                               UNIBET

Négy és fél hónap telt el a Watford utolsó gólja óta, és nagy valószínűséggel még sok el fog telni, mivel a United védekezése az egyik legjobb a bajnokságban. Úgy gondolom, inkább barátságos hangvételű lesz a találkozó, melyen a fókuszban Carrick visszavonulása lesz, így arra tippelnék, hogy a házigazdák legalább 2 gólt szereznek. United hazai páyán minden alkalommal nyert a Watford ellen.

Manchester United – Watford tippek

 a házigazdák nyernekSzorzó 1.40 

 1 félidő / 1 végeredménySzorzó 2.00 

 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Manchester United, Watford

Powered by Live Score & Live Score App