Foci Tippek Manchester United - Southampton - 2020. július 13. 21:00

Foci Tippek Manchester United – Southampton – 2020. július 13. 21:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Manchester United - Southampton - 2020. július 13. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester United csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Manchester United kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Southampton kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a Manchester United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 4 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Southampton pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Manchester United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, a Club Brugge vagy a Wolverhampton. A Southampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Watford, a Norwich vagy a Crystal Palace. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Burnley. A Southampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a West Ham United. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.57

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.