Foci Tippek: MANCHESTER United – READING, Angol Kupa – 2019.01.05

Foci tippek – Manchester United – Reading – Angol Kupa – 2019.01.05

A Manchester United nagyon kicsi szorzóval rendelkezik a Reading ellen, de azt hiszem, hogy találtam egy remek tippet, ami akár a napi szelvényen is helyet kaphat. A mérkőzést szombaton, 13:30 órakor kezdik.

Image result for Manchester United – Reading  Image result for FC Reading

 Manchester United
Teljesen más csapatnak tűnik mióta Ole Gunar Solksjaer átvette az irányítást, mind a 4 mérkőzését megnyerte azóta, mi több, mindeniket handicap-el. Utoljára a Newcastle otthonában tudott győzni, amely ellenfél a legkisebb gondot sem okozta neki. Remek a támadójátéka Mourinho távozása óta és itt van a nagy változás. A Premier Leagueben a 6. helyen áll és közelített az elsők csoportjához.
Rojo, Bailly, Pogba és Smalling hiányozni fognak.

 Reading
A Championship 23. helyén áll, nagyon gyengén szerepel ebben a szezonban és nehéz lesz elkerülnie a kiesést. A jelen formája sem mondható jónak, 8 mérkőzés óta nyeretlen. Előző 4 meccséből 3 alkalommal gólt sem tudott szerezni.
Tyler Blackett és Leandro Bacuna a hiányzók.

Szorzók Manchester United – Reading

Tipp Manchester United – Reading
Annak ellenére, hogy a United az esélyesebb, azt hiszem, hogy nem fogunk korai gólt látni, így a biztonág kedvéjért az alábbi tippet választom.
A Reading nagyon gyengén teljesít támadásban, így nem hiszem, hogy gólt tudna szerezni, hiszen előző 4 meccséből 3-szor nem sikerült betalálnia. A United mindenképp az esélyes, de lehet, hogy könnyen veszik majd ezt a mérkőzést, főleg az utolsó időszak kemény programja alapján. Nem valószínű, hogy a hazai együttes dühösen fog kezdeni, hiszen a támadásban olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint Greenwood vagy Chong és Alexis Sancheznek is időre van még szüksége míg visszanyeri ideális formáját.

 Tipp: Gólitervalllum az első félidőben: 1-2 gól @  szorzó 1.60 az Winmasters  -en. Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!