Foci Tippek: MANCHESTER UNITED – LEICESTER. Egy újabb idény kezdődik az Álmok színházában.

Manchester United – Leicester. Egy újabb idény kezdődik az Álmok színházában.

Egy újabb Premier League idény veszi kezdetét a mai pénteken. Európa egyik legerősebb bajnokságának nyitó mérkőzésén a manchester United és a Leicester csapnak össze, 20:45 órától az Old Trafford-on. A két csapat történelmet írt a BPL-ben, és készen állnak egy látványos mérkőzés keretein belül elindítani az újabb idényt, egy nagyszerű nézőközönség előtt.

leicester    united

 Manchester United, a találkozó házigazdája favoritként indul a fogadóirodák szerint, mellette szól a hazai pálya, a remek nézőközönség, illetve egy nagyon értékes és tapasztalt keret és egy edző, aki nagyon jól tudja kezelni az ilyen mérkőzések feszültségét. Jose Mourinho, a Manchester United edzője, úgy gondolja, hogy ebben az idényben a dolgok sokkal jobban össze fogank állni a csapatnál, és reméli, hogy a bajnokság végén az első helyen fognak állni. Addig is nagyon sok munka áll előttük, de az ördögök készen állnak szembenézni a nehézségekkel. Nemrég tértek haza az USA-i felkészülési tornáról, ahol Európa top csapatai ellen játszodtak, mint a Real Madrid, Milan vagy Liverpool. Az ördögök nem szerepeltek valami jól ezen csapatok ellen, de a barátságos mérkőzések nem festenek egy teljesen reális képet az angol csapat játékáról. Az egységesség a siker titka, a portugál edző és gárdája pedig szeretnék megszerezni és elhozni az Álmok Színházába ezt a régóta várt sikert.

 Leicester, a vendégcsapat, azért jön az Old Trafford-ra, hogy megszerezze a három pontot. A rókák edzője, a francia Claude Puel, készen áll újra a BPL top csapatai közé kerülni, de ehhez csapata sokkal többet kell letegyen az asztalra mint az előző idényben, amikor a dolgok szánalmasan rosszul festettek a kékek számára. Leicester a nyáron elveszítette Mahrez-t, aki a Manchester City-hez igazolt, de Claude Puel csapatának tovább kell harcolnia a csapat egyik legjobb játékosa nélkül. A nyár elég fárasztó volt a csapat számára, sok felkészülési meccsen vannak túl, de mindenképp megerősítette a csapatot az előttük álló idényre nézve. Valencia, Lille vagy Udinese voltak a legerősebb ellenfelek, de Leicester inkább arra koncentrált, hogy új rendszereket próbáljon ki, melyeket majd alkalmazni fog az új idényben.
A Vörös Ördögük nem veszítettek a rókák ellen az az Old Trafford-on, a történelem pedig folytatodhat a mai este után, mivel minden jel egyetlen irányba vezet, az pedig a Manchester United győzelme. Az igaza megvallva, Mourinho sem áll a legfényesebben, ezért, tekintve, hogy az idény elején állunk, nem zárjuk ki egy döntetlen lehetőségét sem, ahol mindkét csapat kapuba talál.

Tippek Manchester United – Leicester
 1 ( Manchester United megnyeri a meccset) – Szorzó 1.60 a Campo Bet -en
 Több mint 2,5 gól – Szorzó 2.00 a Campo Bet -en