Foci Tippek: MANCHESTER United – JUVETUS Torino, Bajnokok Ligája – 2018.10.23

Tipp Manchester United – Juventus – Bajnokok Ligája – 2018.10.23
Kedd este, 21:00 órai kezdettel az ’’Old Trafford’’ megnyítja kapuit, ahol a H csoportkör két legjobb csapata találkozik, Manchester United és Juventus.

Image result for Manchester United – Juventus   Related image

 Manchester United
Annak ellenére, hogy hazai pályára lép fel, az angol csapatot a kevesebb eséllyel rendelkezőnek találják a fogadóirodák, mivel egy jobb csapat a ma esti ellenfele.
Manchester United ezelőtt egy évtizeddel volt utoljára sikeres a BL döntőben, ahol Cristiano Ronaldot használva legjobb fegyverének, megnyerte a bajnoki címet a Chelsea elleni döntőben. Ezután kétszer jutottak a döntőbe, 2009 és 2011 évben, de mindig vereséget szenvedtek Barcelona ellen.
Az angolok nem teljesítettek valami jól az idén, mivel csak egy sokkal gyengébb csapat, Young Boys, előtt győztek ami után pedig döntetlen játszodtak egy igen unalmas meccsben, Valencia ellen. A második helyen találja magát, két pontra a vezető Juventus mögött.
Az angol ligában se fényes a helyzetük, mivel kilenc forduló után csak a tízedik helyen találják magukat, hét pontra a Bajnokok Ligájába vivő negyedik helyezettől.
Manchester United eléggé szomorú perióduson megy kersztül, hiszen az utolsó hat mérkőzésen csak egyszer győztek Newcastle United ellen 3-2 végeredménnyel, akkor is két gól hátrányból sikerült visszajönniük.
Rojo és Lingard megvannak sérülve, így Jose Mourinho nem számithat rájuk a ma esti mérkőzésen.
Lehetséges kezdő: De Gea – Shaw, Lindelof, Smalling, Valencia – Pogba, Matic – Martial, Mata, Rashford – Lukaku

     

 Juventus
Juventus jobb csapatnak minősül úgy játékosok szempontjából, mint a játék szempontjából, ezért a fogadóirodák az ők nyerésében bíznak, annak ellenére, hogy idegenbe játszanak.
Torinoiak jobban teljesítettek a BL-ben az utóbbi időben, mivel két döntőbe eljutottak, ahol vereséget szenvedtek, előbb 2015-ben Barcelona, majd 2017-ben Real Madrid ellen. Az olasz csapat már 22 éve harcol a nagy trófeáért, utoljára 1996-ban nyerték meg Ajax csapata ellen.
Ahogy fent is említettem, az olaszok az első helyen vannak a H csoportkörben, ahol eddig győzelmet arattak Valencia és Young Boys ellen, akiknek öt gólt rúgtak, anélkül, hogy kaptak volna legalább egyett.
Az olasz első ligában is tökéletesen bizonyít a csapat, ott is az első hellyel büszkélkednek, négy pontra a nagy ellenség, Napoli, előtt.
Juventus az utolsó mérkőzésen döntetlent játszott Genoa ellen, megszakítva ezzel egy tökéletes 10 meccsből álló sorozatot, ez lévén az első sikertelen meccsük az idén.
Az utolsó BL meccsen, Massimiliano Allegri nem örvendhetett Crstiano Ronaldo jelenlétének, hiszen piros lap miatt játékképtelen volt, de a ma esti mérkőzésen pályára lép az a csapat ellen, ahol ő is játszott 2003 és 2009 között.
Lehetséges kezdő: Szczesny – Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo – Matuidi, Pjanic – Ronaldo, Dybala, Bernardeschi – Madzukic

Szorzók Manchester United – Juventus

Tippek Manchester United – Juventus
Manchester United védekezése eléggé inog, hiszen az utolsó hat mérkőzésen ötször kaptak gólt, mindig a 70-dik perc előtt. Figyelembe véve azt, hogy a ma esti ellenfele a világ egyik legjobb csapata, kicsi az esélye annak, hogy gól nélkül megussza.
Bizzok abban, hogy a torinoi csapat ma határozottan lép pályára és gólt fog lőnni a 70-dik perc előtt.
Ennek a tippnek nagy eséllye van a sikerre, és a szorzó sem elhanyagolható, így ajánlom azt, hogy megjelenjen a nap szelvényén.

   Tipp Manchester United – Juventus: Multigólok 2-4 @ 1.50 szorzó a MalinaSPORTS -nál.