Foci Tippek Manchester United - FC Kobenhavn - 2020. augusztus 10. 21:00

Foci Tippek Manchester United – FC Kobenhavn – 2020. augusztus 10. 21:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Manchester United - FC Kobenhavn - 2020. augusztus 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Manchester United háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Kobenhavn kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Kobenhavn pedig idegenben egyszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát a Manchester United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, a Club Brugge vagy a LASK Linz. A FC Kobenhavn pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Celtic, az Aalborg vagy a Lyngby. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Chelsea. A FC Kobenhavn gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Aarhus. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.57

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.