Foci Tippek: MANCHESTER UNITED – EVERTON, Angol Premier League – 2018.10.28

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 04: Paul Pogba of Manchester United and Idrissa Gueye of Everton battle for the ball during the Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on December 4, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Foci tippek Manchester United – Everton – angol Premier League – 2018.10.28

Egy magas szorzóval zárom a vasárnapot a Premier League-ben, az értéke 1.80 és az Old Trafford-on sorra kerülő ősszecsapásra vonatkozik a Manchester United és az Everton között. Még ha a statisztikák alapján furcsáljátok is a választásom, ne ijedjetek meg a szorzótól, hiszen a nyeremény közel.

Manchester United Everton   Image result for Everton

 Manchester United
Megmagyarázhatatlanul gyengén teljesít az idei szezonban, a tabella második feleben talaljuk mindössze. A Bajnokok Ligája csoportjában sem szerepel túl jól.
Legutóbbi mérkőzését a hét közepen vereséggel zárta, egy olyan meccsen ahol mindenben alul maradt ellenfelével szemben. Tehát jelenlegi formája gyenge, az elmúlt 7 mérkőzéséből egyetlen győzelmet aratott. A Premier League-es gólaránya negatív.
Dalot, Sanchez és Fellaini hiányozni fognak, míg Valencia és Lingard szereplése kérdéses.

 Everton
Egyel több pontja van mint ellenfelének, azt mondhatjuk, hogy az Everton formája is kiábrándító idén.
Az utóbbi időszakban feléledni látszik, az előző 3 mérkőzését megnyerte, tehát a jelen formája inkább őt ajánlja. A támadásban jól teljesít, idegenbeli mérkőzésein a gólátlaga megközelíti a kettőt. Fontos megjegyezni, hogy nem jelentettek hiányzókat a keretből.

Szorzók Manchester United – Everton

Tipp Manchester United – Everton
Minimum 11 szabálytalanságra számítok a hazai együttes részéről, a Mourinho által vezetett csapatokról köztudott, hogy nem engednek az egy az egyben párharcoknál és nagyon agresszívek. A Manchester előző hét mérkőzéséből mindeniken túllépte ezt a számot. Az Old Trafford-on a hangulat nagyon feszült, ez biztosan jelentkezni fog a pályán is. A nyomás alatt a United játékosai durván fognak játszani, főleg mert az Everton-nak van néhány átlagon felőli technikával rendelkező középpályása.

  Tipp: Manchester United több mint 10.5 elkövetett szabálytalanság, szorzó 1.80 a CampoBET  -nél. Fogadj most!

Regisztrálj és fogadi itt!

Powered by Live Score & Live Score App