Foci Tippek: MALMO – MOL VIDI. A svédek favoritok a találkozón.

Malmo – MOL Vidi. A svédek favoritok a találkozón.

Az UEFA Champions League selejtező 3. köre nagyon érkekes meccseket tartogat ma este számunkra. Az egyik ilyen találkozó a Malmo-MOL Vidi párbaj, mely 19:15 órától kezdődik a Swedbank Stadion-ban. A svédeknek fantasztikus esélyük van a BL play-off-jába kerülni tapasztalatuknak köszönhetően, és tisztában is vannak vele, hogy ezt mindenképp ki kell használniuk.

Kielemeztük ezt a találkozót és találtunk egy nagyon jó tippet aUNIBET    fogadóiroda oldalán, amelyben nagyon megbízunk. Az alátámasztott tippemet, valamint a statisztikai adatokat is a két csapatról elolvashatjátok az alábbi cikkben.

      videoton

 Malmo, a találkozó házigazdája favoritként indul a mai találkozón a jóval tapasztaltabb keretének köszönhetően. A német Rosler által vezetett csapat zsinórban 6 győzelmet aratott a bajnokságban, ami nagy valószínűséggel a mai játékukon is meg fog majd látszani. Malmonak sikerült kijutnia a 3. selejtező körbe, miután Romániában legyőzték a CFR Cluj csapatát, majd hazai pályán leikszeltek velük. A svédek játéka a középpályánál egészen jól összeállt, fő fegyverük a passzjáték ami sok védekezést megtéveszthet. Nagy valószínűséggel most még figyelmesebbek lesznek a magyarok ellen, saját pályán játszott odavágón, nem jönne jól nekik ha ma este kapnának egy gólt az ellenféltől.

 MOL Vidi vagy Videoton másnéven, második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, mivel egy rövid elemzés után legalább 2 dolog is a magyarok ellen szól: a tapasztalat és a keret értéke. magyarországi csapatnak sikerült a tavaly megnyernie a bajnokságot, így kijutott a selejtezőkbe. A luxemburgi Dudelange elleni oda-visszavágó nem hatotta meg a szurkolókat, a luxemburgiakat azért sikerült legyőzniük, mert azok még nem egy elég érett csapat. A második körben a dolgok nagyon bonyolultak voltak. Ludogorets egyértelmű favorit volt a továbbjutásra, de a csapatunknak sikerült óriási meglepetést produkálnia és kiejtenie Keseru csapatát, és egyre inkább bíznak esélyeikben. A malmoi kiszállás lehet nehezebb lesz mint a bulgáriai, de nem félnek a svédektől és szeretnének gólt lőni a Swedbank Stadion-ben.

FOGADJ MOST        OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 Unibet         Unibet

A mai párbaj egyáltalán nem kiegyensúlyozott a fogadóirodák szerint, akik szerint szinte biztos, hogy Malmo győz, de minden bizonnyal a dolgok nem épp ilyen egyszerűek, ha a magyarok ezelőtti játékait nézzük. Úgy gondolom, a svédek megelégszenek egy 1-0-val, abban az esetben ha a amagyarok nem szárnyalják újból túl saját magukat és szereznek egy gólt, ami elég nehéz dolognak tűnik, tekintve a svédek védekezését, mely eddig szinte tökéletes volt.


Tippek Malmo – MOL Vidi

 1. Malmo– Szorzó 1.45 az Unibet -en

 Kevesebb mint 2,5 gól – Szorzó 1.70 az Unibet -en