Foci Tippek Mallorca - Celta Vigo - 2020. június 30. 19:30

Foci Tippek Mallorca – Celta Vigo – 2020. június 30. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Mallorca - Celta Vigo - 2020. június 30. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Mallorca egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Celta Vigo egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Celta Vigo az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mallorca 2 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Celta Vigo pedig idegenben egyszer nyert, ötször játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Az elmúlt egy évben a Mallorca olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia vagy az Alavés. A Celta Vigo pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Sociedad vagy a Mérida AD. A Mallorca erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Mallorca olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Getafe, a Valladolid. A Celta Vigo gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mirandés vagy a Valencia. A Mallorca csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

1X – SZORZÓ 1.64

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Sportfogadó oldalak

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 30500 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 30500 HUF-ig