Foci Tippek: MAINZ – WOLFSBURG, Bundesliga – 2018.09.26.

Tippek – Mainz – Wolfsburg – Bundesliga – 2018.09.26.

Szerda este 20:30 órai kezdettel rendezik az “Opel Arena”-ban a Mainz – Wolfsburg találkozót, a Bundesliga 5. fordulójából

 Mainz
A Maiz csak kevéssel számít esélyesebbnek ezen az összecsapáson a fogadóirodák szorzói szerint. Előnyükre válhat a hazai pálya és közönség.
A házigazdák nem állnak rosszul a bajnokságban, figyelembe véve azt, hogy jelenleg a 7. helyet foglalják el a tabellán, mindössze 1 ponttal lemaradva a BL-t érő helyezéstől.
Az eddig lejátszott 4 fordulóban, a Sandro Schwarz által felkészített csapat 7 pontot szerzett. Behúzott két győzelmet, a Sttutgart és Augsburg ellen, remizett az FC Nünberggel és kikapott idegenben a Bayer Leverkusentől az előző fordulóban.
Összesen négyszer voltak eredményesek ezeken a találkozókon úgy, hogy eggyel kevesebbet kaptak.
Lehetséges kezdő: Muller – Martin, Niakhate, Bell, Brosinski – Baku, Kunde, Gbamin – Quaison, Ujah, Onisiwo

 Wolfsburg
Elmondható a Wolfsburgról, hogy jobb csapatnak számít megnézve a játékoskeret értékét. Ennek ellenére, a fogadóirodák szerint nem ők az esélyesek, ami igaz lehet, ha figyelembe vesszük, hogy idegenben lépnek pályára.
A “Farkasok” a Bundesliga 5. helyéről várják a folytatást, ugyanannyi ponttal mint jelenlegi ellenfelük ,mindössze jobb gólarányukkal előzik meg őket.
Bruno Labbadia csapata két győzelemmel kezdte a bajnokságot, megverve a Schalkét és a Leverkusent, ezt követte egy döntetlen a Herthával és végül kikapott a Freiburgtól.
Ezeken összesen nyolcat rúgott a Wolfsburg és hetet kapott.
Lehetséges kezdő: Casteels – Roussillon, Brooks, Knoche, William – Camacho – Brekalo, Gerhardt, Arnold, Mehmedi – Weghorst

Tippek: Mainz – Wolfsburg

Az elmúlt három egymás elleni találkozó mindegyikén betalált mindkét csapat és az eredmény is 1-1-el végződött. A mainzi szurkolóknak mutatnia kell valamit a hazai csapatnak de nehezen hiszem el, hogy nem fognak gólt kapni, mivel egy erőssebb ellenféllel találkoznak akik az eddigi meccseiken mind betaláltak. Éppen ezért arra tippelek, hogy mindkét csapat betalál amire egy nagyon jó szorzót ajánl a Betano.
Tipp: Mainz – Wolfsburg
  Tipp: MIndkét csapat betalál @ 1.80 szorzó a CAMPO BET    -en

 

Powered by Live Score & Live Score App