Foci Tippek: MAGYARORSZÁG – GÖRÖGORSZÁG – UEFA Nemzetek Ligája – 11.09.2018

Tippek – Magyarország – Görögország – UEFA Nemzetek Ligája – 11.09.2018

Magyarország folytatta a katasztrófális eredmények sorozatát, kedd este újból hazai pályán játszik és Görögországot fogadja az új UEFA torna második fordulójában.

   

Magyarország – Görögország

A 2018-as év katasztrófális volt a csapatunk számára. Az UEFA Nemzetek Ligája első fordulója zsinórban az ötödik idei mérkőzés volt amikor nem nyertünk. Múlt szombaton, csalódást okozva, Magyarország 0-1-re kikapott Finnország otthonában.

A magyar válogatott az idei 5 meccséből 4-et elveszített, és mivel a pályán a játékosok nem igazán értik meg egymást,és mivel nincs kialakulva egy jó játék-kapcsolat közöttük, kevés esélyük van bármi pozitívat produkálni Görögország ellen, aki sokat fejlődött az utóbbi években.

Göröországot több dícséret is illeti az Esztország otthonában szerzett 1-0-ás győzelem után, de sokkal több figyelmességre van szükség a befejező helyzetek során.

A támadásban felbukkanó problémák már régóta jelen vannak a görög válogatottban, ez az oka, hogy nem nyertek elég meccset az utóbbi évek során.
Görögország a 90-es évektől napjainkig megnyerte a legtöbb mérkőzést Magyarország ellen. Összesen 5 győzelmet, 2 döntetlent és csak 1 vereséget jegyeztek. A két válogatott utoljára a 2016-os Európai Bajnokság selejtezői során találkozott, akkor egy Magyarországon jegyzett 0-0 után, Athénban a görögök 4-3-ra nyertek. A görögök minimum 2 gólt szereztek az utolsó 5 egymás elleni mérkőzés során, 4 alkalommal pedig mindkét csapat gólt szerzett, alkalmanként pedig 3 találat volt. Az utolsó 4 egymás elleni találkozó során Magyarország egy győzelmet, egy döntetlent és két vereséget jegyzett.

 

Szorzók Magyarország – Görögország

Tippek Magyarország – Görögország

A vendégcsapat jobb formában van és mellettük szól egy olyan edző tapasztalata is mint Michael Skibbe.

Másrészt, a magyarok a 2016-os Európai Bajnokság óta nem mutattak fel semmi pozitívat, és csak egyre lennébb csúsznak a lejtőn.

Tekintve, hogy Magyarország saját pályán, Görögország ellen játszott meccseinek statisztikája nem szól mellettük, jelenlegi formájuk pedig siralmas, míg a vendégcsapat egész jó időszakot él meg, arra fogok tippelni, hogy Görögország nem fog veszíteni, ez a tipp pedig mindkénképp nyerő lesz !

Tipp Magyarország – Görögország
   Tipp: X2 (Döntetlen vagy Görögország nyer ) @ Szorzó  1.40  a Campo Bet -en

 

Powered by Live Score & Live Score App