Foci Tippek: LOKOMOTIV MOSZKVA – FC. PORTO, Bajnokok Ligája – 2018.10.24

Tippek Lokomotiv Moszkva – Porto – Bajnokok Ligája – 2018.10.24

Eddig egy pontot se sikerült szereznie, így Lokomotiv Moszkva csapatának ma este van az utolsó esélye a csoportkörből való kijutáshoz, a FC Porto ellen mérkőzésen. Az általam javasolt mai tippnek 1.60- as szorzója van, amit a CampoBET fogadóiroda szolgáltat.

ponturi lokomotiv moscova fc porto   Lokomotiv Moascova Porto

  Lokomotiv Moszkva
A csoportkör utolsó helyezetét foglalja el, egyetlen gólt se lőve az első két mérkőzésen.
Ennek ellenére az orosz ligában jól teljesít, három egymást követő nyereséggel büszkélkedhet, a nagy ellenfél, CSZKA, pályáján is idegenbe, olyan körülmények között, hogy CSZKA csapata pár nappal hamarabb győzte le Real Madridot.
Farfan, Kolomytsev, Smolo és Rybus sérülés miatt nem léphetnek pályára. Corluka helyzete arra utal, hogy felépül sérüléséből a meccs kezdetéig, így lehet, hogy játszani fog.

 FC Porto
A BL csapatkör első helyezetét foglalja el 4 ponttal, egyenlő számúval Schalkeval, de a portugál csapatnak előnye a direkt mérkőzésbeli nyereség.
Porto csapata csak egy mérkőzésen szenvedett vereséget a portugál Primeira Liga-ban, 1-0 végeredménnyel Benfica ellen.
Sergio Conceicao játékosai morálja úgy látszik felépült a Vila Real elleni győzelemmel, amelyék 6-0 végeredménnyel zárodott.
Aboubakar és Hernani megvannak sérülve, emiatt nem tudnak pályára lépni, míg Bazoer és Otavio játékképtelenek.


Szorzók Lokomotiv Moszkva – Porto

Tipp Lokomotiv Moszkva – Porto
Annak ellenére, hogy Yuri Semin csapata nem járt sikerrel az utóbbi időben, mégis egy olyan csapatnak bizonyúl amelyéknek tetszik a támadás, a Schalke elleni mérkőzésen nem kevesebb mint 13 gólhelyzetet teremtettek maguknak.
Porto csapatának eddig nem volt igazán kemény mérkőzésekben részük, egyik közülük Benfica ellen volt, ahol vereséget szenvedtek, ezen kivül pedig Schalke ellen is csak döntetlent játszottak.Egy olyan csapattal mérköznek meg ma este, amelyik főleg motiváció szempontjából kicsit se marad le ezektől.
Yuri Semin csapatának a ma esti meccs az utolsó esélye a BL csapatkörből való kijutáshoz, igy szükségük van gólt lőni, az egyenlő nem igazán visszi őket előbbre.
  Tipp: Lokomotiv Moszkva rúg több, mint 0.5 gólt, 1.60 szorzó a CampoBET  -nél.

Regisztrálj és fogadi itt!