Foci Tippek: LOKOMOTIV ASZTANA – DINAMO ZAGRÁB, Bajnokok Ligája – 2018.08.07

Lokomotiv Asztana  – Dinamo Zagráb – UEFA Bajnokok Ligája, 

Tippek – Astana – Dinamo Zagráb – Bajnokok Ligája – 2018.08.07
FC Astana a Dinamo Zagreb-el csap össze a Bajnokok Ligája selejtezők 3. köréek egyik legérdekesebb mérkőzésén.

   
Asztana vs. Dinamo Zagráb

Mindkét csapat favoritként indul a párbajon. Astana szeretne bejutni a csoportokba 2 szezonnyi szünet után, míg Dinamo Zagreb jelen volt a csoportokban a 2015/2016-os és a 2016/2017-es szezonokban is.

 Lokomotiv Asztana-nak nehéz oda-visszavágója volt az előző selejzető körben, Dánia bajnoka, az FC Midtjylland ellen játszodtak.
Az odavágón 2-1-re nyertek, majd egy kis szerencse és szilárd védekezés során Dániában 0-0-ra leikszeltek, ez pedig elégséges volt a továbbjutáshoz.

 Dinamo Zagráb a Hapoel Beer Sheva-t ejtette ki előző körben, az odavágó már nagyjából eldöntötte a továbbjutásukat, ugyanis akkor az eredmény 5-0 volt a horvát csapat számára. A visszavágón is sok gól született, számszerint 4, de ez alkalommal 2-2 mindkét oldalon.
A horvátok szeretnének újra a BL csoportokba kerülni a tavalyi kudarc után. Ezelőtt két szezonnal még szerepeltek a csoportokban, akkor mind a 6 mérkőzést elveszítették, és egyetlen gólt sem szereztek.

Egymás elleni találkozók
A kedd esti találkozó lesz az első a két csapat között.

Asztana vs. Dinamo Zagráb szorzók

Tipp Asztana vs. Dinamo Zagráb

Érdekes mérkőzésnek ígérkezik, mindkét csapat jó rekordokkal rendelkezik, ami a BL selejtezőket illeti.
Astana nem veszíettt saját pályán egy mérkőzést sem a BL csoportjaiban való két szereplése soárn, illetve az eddigi selejtezők során sem, 13 mérkőzésből 8 győzelmet és 5 döntetlent jegyzett.
A másik oldalon, a Dinamo Zagráb veretlen az utolsó 15 idegenben játszott európai kupás selejtező meccsei során.

Tehát, kétségkívül egy elég kiegyensúlyozott mérkőzés elé nézünk.
Idő közben, az Astana 10 gólt kapott a 13 hazai pályán jétszott BL mérkőzései alatt, a Dinamo pedig mind a 15 kiszállása során gólt szerzett.

Az én ajánlatom tehát, legalább egy, a Dinamo Zagreb által szerzett gól, melynek szorzója 1.60, nagyon jó választásnak tűnik!

 Tipp: Dinamo Zagreb több mint 0,5 gól – Szorzó 1.60 a CampoBet -en