Foci Tippek : LITVÁNIA– ROMÁNIA, Nemzetek Ligája – 2018.10.11.

Foci tippek – Litvánia – Románia – Nemzetek Ligája – 2018.10.11.

Október 11., csütörtökön 20:45 órától az “LFF” stadionban fogadja Litvánia Románia válogatottját, ahol a vendégek számítanak esélyesebbnek.

ponturi lituania romania   

 Litvánia
Annak ellenére, hogy hazai pályán játszanak, a fogadóirodák szerint is ők a kevésbé esélyesebbek az erősebb és tapasztaltabb vendégekkel szemben.
A litvánok még nem jutottak ki egy világversenyre sem, valószínű, hogy ez a közeljövőben sem fog teljesülni.
Az idei Nemzetek Ligájában, az Edgaras Jankauskas által felkészített csapat bal lábbal indított, kikapva mind a két mérkőzését. Előbb Szerbiától hazai pályán, majd Montenegrótól idegenben 3-0-ra.
Litvániának a hazai pálya fontos szerepet játszhat, mivel szintetikus a játéktér felszíne problémát okozhat a vendégeknek.

 Románia
Érték szempontjából Románia a jelenelgi ellenfele fölött található, amit a bookmakerek is favorízálnak, de nem lesz könnyű dolguk, figyelembe véve, hgoy idegenben játszanak egy viszonylag nehéz pályán.
A “Háromszínűeknek” nem sikerült a kvalifikáció az idei VB-re, de a következő EB-re való kijutás már a célkitűzések között szerepel.
A Cosmin Contra által irányított nemzeti együttes álmosan kezdte a szereplést a Nemzetek Ligájában. Az első meccsen mindössze egy pontot szereztek Montenegró ellen, hazai pályán. Ezt követte egy nagyon jó meccs Szerbiával, ahol döntetlent játszottak egy nagyszerű találkozón lett 2-2.

Szorzók Litvánia – Románia

Tippek: Litvánia – Románia
Litvánia inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt amit az elmúlt 5 mérkőzés is jól bizonyít. Ezekből csak a szerény képességű Sri Lanka ellen sikerült betalálni.
Románia ezzel szemben jó úton halad annak érdekében, hogy megnyerje csoportját, főleg ha sikerrel veszi a litván kiszállást.
Éppen ezért érdemes a román győzelemre tenni még akkor is ha a pálya meglehetősen nehéz.

Tipp: Litvánia – Románia
   Tipp: Románia győzelem @ Szorzó  1.50 a CAMPO BET    -en