Foci Tippek: LILLE – RENNES. Döntetlennek ígérkezik a találkozó.

Lille – Rennes. Döntetlennek ígérkezik a találkozó.

A Ligue 1 első fordulója folytatódik egy soroyat lenyűgőző mérkőzéssel, melyek minden bizonnyal a szurkolók kedvére lesznek majd, a mai találkozók időpontjai 18:00, illetve 21:00 óra. Az egyik ilyen találkozó a Lille-Rennes mérkőzés, melynek a Stade Pierre-Mauroy ad otthont, és két olyan csapat fog összecsapni, akik különböző frontokon játszanak.

lille   rennes

 

 Lille, a mai találkozó házigazdája favoritként indul a fogadóirodák szerint, mivel hazi pályán játszanak, ami sorsdöntő tényező lehet ma este. Lille edzője, Christophe Galtier, reméli, hogy az idei szezonban már nem az utolsó helyekért fognak harcolni. A nyári felkészülési időszak során Lille megpróbált egy, a tavalyinál versenyképesebb csapatot összeállítani, de keretük értéke csökkent a nyáron. Bissouma, Malcuit és Amadou játékosok távoztak a klubtól, ami nagy veszteség a csapat számára.


 Rennes,a mai vendégcsapat, nyerni jön a Lille otthonába. A Sabri Lamouchi által vezetett csapat a tavalyi bajnokságban elcsípte az 5. helyet, ezáltal egy UEL pozicíót is, melynek mindenki nagyon ujjongott a Stade de Rennais-en. A klub értékelte a csapat eredményeit és jelentős bónuszban részesítette, de ami a legfontosabb, hogy a játékosok nagyrésze ott maradt a csapatnál és készen állnak egy újabb idényre. Az egységesség a fegyverük, mellyel harcba szállnak egy újabb helyért a top 5-ben. Siebetchaeu az egyetlen újonc, és a legfontosabb távozó Gnagon, aki aSevillia-hoz igazolt 15 millió euróért.
Egy viszonylag szerény mérkőzés előtt állunk, mivel nem hinném, hogy bármelyik csapat kockáztatni fog az első fordulóban, az út még nagyon hosszú, és az igazán fontos meccsek és játékok akkor jönnek, mikor a csapat már maximális kapacitáson játszik. Mindkét edző számára fontos felmérő ez, hogy megfigyelje csapata hiányosságait, ezért egy olyan meccsre számítok, ahol maximum 2 gól születik majd, és a végén egyenlőt mutat az eredményjelző tábla.


Tipek Lille – Rennes

 Kevesebb mint 2,5 gól – Szorzó 1.51 a Campo Bet Campo Bet

  X – Szorzó 3.20 a Campo Bet