Foci Tippek: LILLE – DIJON, Ligue 1, szombaton 21:00 órától a “Stade Pierrey-Mauroy’’stadionabn

Lille – Dijon: A házigazdák győzelme megmentheti őket a kieséstől


Szombaton egy másik izgalmas mérkőzésre számíthatunk, Lille fogadja a Dijon-t, 21:00 órától a “Stade Pierrey-Mauroy’’stadionabn. Ez a Ligue 1 utolsó előtti fordulója és a házigazdák érzik a kiesés veszélyét.


Lille újból hazai pályán játszik, és esélye van matematikailag megmenekülni a kieséstől, de ehhez első sorban nyernie kell. Az előző fordulóban sikerült ezt megtenniük, megfordították a Toulouse ellen az eredményt és Nicolas Pepe.nek köszönhetően zsinórban második győzelmüket jegyezték, gólt is szerezve az utolsó 3 találkozón. Ezeknek az eredményeknek köszönhetően a 16. helyre került 35 ponttal, 1 pont előnyre a Toulouse-al szemben, aki jelenleg selejtező helyen áll.

Lille: Maignan – Malcuit; Ie; Dabila; Mendyl – Mendes; Bissouma – Araujo; Benzia; Pepe – Mothiba

Dijon-n már nem fenyegeti a kiesés veszélye, de a védekezése sokszor csalódás okozott, és függetlenül a helyezésétől, amelyen áll, elég sok gólt kap. Övé a leggyengébb védekezés a Ligue 1-ben, de a támadása valamivel job, annak köszönhetően állnak most a 12. helyen 45 ponttal. Érdekes az előző fordulóban mutatott replikájuk, mikor is 3-1-re legyőzték a Guingamp-ot, ez volt zsinórban a harmadik mérkőzésük ahol mindkét csapat gólt szerzett és legalább 3 gól született. A helyzet megváltozik, mikor idegenben lépnek pályára, az utolsó hat hónap során egy győzelmet jegyeztek, a Toulouse ellen, aki szintén a kiesés ellen harcol.

Dijon: Reynet – Chafik; Djilobodji; Yambere; Rosier – Amalfitano; Marie; Massouema – Chang Hoon; Tavares; Sliti

FOGAD MOST                                                                          OLVASD EL AZ ELEMZÉST

WINMASTER                                                                                         WINMASTER

Az odavágót határozottan a Dijon nyerte, de ez alkalommal egyebek is beleszólnak és Lille az egyetlen olyan csapat aki igazán harcol valamiért. Tudva, hogy mennyire fontos megszerezni a pontokat, hogy megmeneküljenek a kiesés elől, főleg így az idény végén, úgy gondolom a Dijon egy lépést tesz hátra, és a Lille less az, aki győzni fog.

Lille – Dijon tippek
  A házigazdák nyernekSzorzó 1.50  

  1 félidő / 1 végeredménySzorzó 2.25  

Tags: winmaster, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Lille, Dijon.

Powered by Live Score & Live Score App