Foci Tippek: LEVANTE – SEVILLA, La Liga

A HÁZIGAZDÁKNÁL RENGETEG A HIÁNYZÓ

A Levante – Sevilla mérkőzés nyitja a LA Liga 35. fordulójátt, péntek este 22:00 órától.

Levante sok hiányzó játékos problémával küzd, jelenleg 7 játékos hiányáról tudunk, másik 3 játéka még bizonytalan, köztük az olasz GIampaoli Pazzini játéka is. Lehet ha ez az oka annak, hogy a többi játékos bebizonyította, mit tud, és így sikerült az utóbbi 3 meccset is megynerni. Az előző fordulóban Levante a „San Mames”-en bravúrozott, ahol a vendégcsapat mindig nehezen nyer, de végül sikerült 3-1-re legyőznie az Athletic Bilbao csapatát. Ennek a sikernak köszönhetően, matematikailag maradhatnak az első osztályban, tekintve, hogy jelenleg a 17. helyen vannak 37 ponttal, 9 pont előnyre a La Coruna-hoz képest.

Levante: Olazabal – Lopez; Postigo; Rodriguez; Coke – Bardhi; Campana; Lukic; Morales – Marti; Boateng

Sevilla az eddigi teljesítménye miatt visszaesett a 7. helyre 48 ponttal, gólaránya is negatív. A Montella érkezése óta sem javultak nagyon a dolgok, az andalúziaiak szinte két hónapja nem vertek meg senkit. Utolsó sikerüket március 3.-án jegyezték a Bilbao ellen, saját pályán. A kiszállások sem tartoznak az erős pontjuk közé, de még ígyis sikerült 19 pontot szerezniük, ami egyelőre elég az európai kupákban való szereplésért folyó harcban.

Sevilla: Soria – Navas; Lenglet; Mercado; Escudero – Vazquez; N’Zonzi; Banega – Sarabia; Muriel; Correa

Nagy védekezési problémákkal, főleg a kiszállásokban, Sevilla még ezek ellenére is favorit a ma esti találkozón, ami kicsit el kellene gondolkodtasson. Úgy gondolom, a Levante megmutatta, hogy tudja tartani a lépést sok nagy csapattal szemben, főleg hazai pályán, ezért arra számítok, hogy a házigazdák kihasználják az andalúziaiak gyenge védekezését és legalább egyszer betalálnak az ellenfél kapujába.

Levante – Sevilla tipp: mindkét csapat gólt szerezszorzó 1.60 az UNIBET-en

Levante – Sevilla nagy szorzós tipp: több mint 3,5 gólszorzó 2.85 az UNIBET-en