Foci Tippek: LENGYELORSZÁG – PORTUGÁLIA, Nemzetek Ligája – 2018.10.11.

Foci tippek – Lengyelország – Portugália – Nemzetek Ligája – 2018.10.11.

Csütörtök este, 20:45 órától a “Silesian” stadionban rendezik a Lengyelország – Portugália találkozót a Nemzetek Ligája keretén belül, ahol egy kiegyensúlyozott meccsre számítatunk.

pronosticuri polonia portugalia     

 Lengyelország
Annak ellenére, hogy hazai pályán játszanak, természetesen nem ők a favoritok a fogadóirodáknál. Egy erősebb és tapasztaltabb ellenféllel kell ezúttal megmérkőzzenek.
A “fehér-pirosak” sokat fejlődtek az elmúlt években, voltak kimagasló eredményeik is. A 2016-os EB-n a negyeddöntőkig jutottak, az idei Világbajnokságon is kint voltak. Ezek mellett a Nemzetek Ligájában is számolni kell velük.
A Jerzy Brzeczek által felkészített válogatott 2. a csoportjában, Portugália után de az olaszok előtt akiknek ugyanannyi pontjuk van de gyengébb a gólarányuk és egy mérkőzéssel többet játszottak.
A támadó játékuk nem túl meggyőző, az elmúlt 5 mérkőzésen 4-szer találtak be.
Lehetséges kezdő: Fabianski – Reca, Bednarek, Glik, Bereszynski – Blaszczykowski, Klich, Krychowiak, Kurzawa – Zielinski – Lewandowski

     

 Portugália
Másik felől, a portugálokat favoritként kezelik, ami nem meglepő senki számára, mivel értéksebb a keretjük az ellenfélnél. Mindenesetre nehéz dolguk lesz, mivel idegenben lépnek pályára.
A Luzitánok mint friss EB győztesek, meglehetősen gyengén szerepeltek az idei oroszországi VB-n, ezért mindenképp bizonyítani akarnak a Nemzetek Ligájában, továbblépve csoportjukból.
Fernando Santos csapata jól kezdte a szereplést, 1-0-ra legyőzve Olaszországot, ezzel átvéve a vezetést a csoportban. Egy esetleges újabb győzelemmel, már hatalmas lépést tennének az egyenes kieséses szakasz fele.
A portugálok támadása sem megyőző, a lejátszott utolsó 5 mérkőzés mindegyikén egyszer voltak eredményesek.
A portugáloknál Cristiano Ronaldo hiányozni fog, a Juventus sztárja kimaradt a keretből. Ez az edzői döntés világszerte vitatott volt, aki annyit mondott, hogy “a Jövőben semmi nem akadályozza meg, hogy Ronaldo részese legyen a válogatott terveinek”
Lehetséges kezdő: Rui Patricio – Rui, Pepe, Dias, Cancelo – Carvalho, Neves, Pizzi – Bruma, Andre Silva, Bernardo Silva??

Szorzók Lengyelország – Portugália

Tippek: Lengyelország – Portugália
Lengyelország egy kemény dió amit nehéz megtörni, főleg a hazai közönség előtt. Arra lehet számítani, hogy mindent megtesznek, hogy egy pozitív eredménnyel záruljon az összecsapás részükről.
Másik felől, Portugália bebiztosíthatja továbbjutását a Nemzetek Ligájában, így részükről a győzelem kötelező.
Figyelembe véve azt, hogy egyik csapat támadása sem túl olajozott az utóbbi időkben, arra lehet fogadni, hogy egy kevés gólt hozó, kiegyensúlyozott találkozó lesz.

Tipp Lengyelország – Portugália
  Tipp: rúgott gólok száma 2.5 alattSzorzó  1.60 a CASINIA BET